no mne velmi ale mojej polovicke nie :( ze on si to meno spaja s nejakou bosorkou ...a ze tak hovorievali aj doma niekomu kto neposluchal a tak ... ved ako to aj u mna sem tam poviem macicke ze ty si ale rebeka ..... ale ked mne sa to mienko tak paci ze by som ho dala aj babatku co cakam :):) myslite ze to je pekne meno? nevysmievali by sa jej podla vas v skole alebo tak? bo niektore mena su fakt take ,,ani do zahrady,, hi .. myslite ze aj Rebeca je divne meno?
Paci sa vam meno Rebecca?
nie mne osobne sa nepaci ale kazdeho vec ako si vyberie meno.
TEN KOMENTAR POD TYM JE MOJA NAJ KAMOšKA
ja sa volam Rebecca a mne sa to meno velmi paci , mne je fuk ze sa mi v skole smiali mna ich nazor nezaujima , podla mna je to nááááááádherne meno , radím vam nazvyte ho tak , a mozte ju prezívat Beki ( moja prezívka )
podla mna je rebecca pekne meno moja naj kamoška sa tak vola a nikdo sa jej nevysmieva hovoria jeje beki :D a vela ststia z babom:D XD
dcéra sa volá Rebeka, je to pekné meno, deti v škôlke sa jej nesmejú ani nijako obzvlášť nekomolia max jej hovoria bekinka alebo rebečka.
velmi pekne meno take sladucke :)
mne sa nepaci, pretoze ked mensie deti nevedia toto meno vyslovit, tak ju volaju "Jebeka"
Mne osobne sa nepáči
Ano, paci sa mi, len ja by som ho pisala s dvoma c - Rebecca.
Nie nepaci, je hnusne... vzdy si pri tom predstavim psa...