no mne velmi ale mojej polovicke nie :( ze on si to meno spaja s nejakou bosorkou ...a ze tak hovorievali aj doma niekomu kto neposluchal a tak ... ved ako to aj u mna sem tam poviem macicke ze ty si ale rebeka ..... ale ked mne sa to mienko tak paci ze by som ho dala aj babatku co cakam :):) myslite ze to je pekne meno? nevysmievali by sa jej podla vas v skole alebo tak? bo niektore mena su fakt take ,,ani do zahrady,, hi .. myslite ze aj Rebeca je divne meno?
Paci sa vam meno Rebecca?
Rebeka je krásne meno....Osobne poznám jednu Rebeccu s ryšavými vlasami, myslím že to meno vyžaruje energiu ;)
mne sa to meno paci.Nepoznam ziadnu Rebecu ale je to pekne meno :))
podla wikipedie je vyznam mena nasledovny:
"Rebeka je biblické ženské křestní jméno hebrejského původu. Vzniklo z hebrejského slova riwgáh a jeho význam je nejasný. Někdy se vykládá jako „spojení“, „dobře živená, tlustá“, nebo také jako „okouzlující, jalovice“."
ten prvy vyznam je velmi pekny - spojenie, moze to byt chapane tak, ze dietatko vas ma v rodine spojit, zviazat dohromady :-) tie dalsie vyznamy uz nie su take pozitivne :-))
kazdopadne, rebeka sa pouziva ako synonymum pre uvravenu, ohovaracsku zenu :-)
Mne sa to meno veľmi páči,ale je to židovské meno a v niektorých častiach sveta je preto nebezpečím.Ale je krásne.
juj,ved to je pekné meno:)
také trošku nezvyčajné,ale rozhodne zaujímavé...mne sa páči:)
moja dcéra sa volá Amadea,tiež sa to bárskomu nepáči,ale ide o tvoje bábatko,nenechaj sa ovplyvniť
rebeca... alebo rebeka, kraaaaaaasne meno posla mna:) si hned predstravim nejake ukecane divecatko so strbavym usmevom a strapatymi vlaskami:) ja by som to nemo brala hned:)
Rebeka...Brekeke...no ja ti neviem...:)
nahodou....celkom pekne meno
mne to príde ako brekeke...hrozné meno- môj názor...
ja som sa tiez nejak nezamyslala ale stalo sa a este len mam 19...
Matus je pekne pre chlapca:)) ja deti este nemam a dlho ani nechcem, cize nad vyberom mena sa nejak hlbsie nezamyslam :-P