no mne velmi ale mojej polovicke nie :( ze on si to meno spaja s nejakou bosorkou ...a ze tak hovorievali aj doma niekomu kto neposluchal a tak ... ved ako to aj u mna sem tam poviem macicke ze ty si ale rebeka ..... ale ked mne sa to mienko tak paci ze by som ho dala aj babatku co cakam :):) myslite ze to je pekne meno? nevysmievali by sa jej podla vas v skole alebo tak? bo niektore mena su fakt take ,,ani do zahrady,, hi .. myslite ze aj Rebeca je divne meno?
Paci sa vam meno Rebecca?
Ináč mne sa páči aj tak ako píšeš Rebeca,či Rebecca,nie len Rebeka.
Mne sa tiež veľmi páči Rebeka.Aj som ju chcela mať pred 9-mi rokmi.Myslela som si,že manželovi sa to nepáči,vždy sa len smejal,ked sme sa vyprávali o menách.Potom sa mi narodila dcérka a dala som jej iné meno.Ked jej v nemocnici brali z pršteka krv strašne revala.Sestrička sa k nej prihovorila takto:no ty si potvora jedna ako Rebeka,nie si Rebeka?Jaj však ja som ako veľmi chcela to meno!Ked sme už boli doma,narodili sa u nás na dedine za sebou dve Rebeky.Vtedy mi manžeľ povedal,aj jemu by sa to páčilo,len sa páčilo aj meno Kristinka,koho máme.Pritom moja dcérka je taká potvorka fakt,neposedí na jednom mieste dlho,aj by na nu pasovalo to meno.No čo už?!Takže ked sa ti páči tak len daj to meno.
pekná náhoda (: no však ked je dieta už od malička zvyknuté na svoje meno, tak by to nemal byt problém. A ak aj hej, tak ako si spomínala, dnes je možné už všetko aj meno si zmeniť. (;
ojka, tak toto bolo dobre :)). V dalsom prispevku tiez spominam menom Vivien. Aj mne sa velmi paci, mne to pripomina Juliu Roberts z Pretty woman :-P. Velmi pekne meno, veru...
Nikdy nemozete vediet, co sa vasim detom bude pacit a co nie... Mne sa zda,ze im sa pacia uz skor tie modernejsie. A vacsina si na svoje mena zvykne, a ked nie, tak si ho v dospelosti stale mozu zamenit, ked uz niekomu tak vadi.
sisa72, fiha, pritom Stella je tiez ozaj krasne meno. Tak ma napada, ze som pred troma rokmi v lete brigadovala a mala som kolegynu, ktora mala uz 30 rokov a dve dietky - chlapca a dievca, a dievcatko sa volalo Vivien a pani jej chcela stale dat meno "Ariel" :D. A kazdy ju od toho odhovoril a to dievcatko, teda uz slecna, ma dnes uz 13 rokov a este stale omiela, ze preco jej nedovolili meno Ariel, ze ona by sa tak strasne chcela tak volat :(. Vidite :-P.
dcera bratranca sa volá rebeka, také pekné zvlastne meno (:
dobra vila, dcerka kamaratky sa zasa vola vivien, to znie tiež tak fajne zahranične (:
Mne sa meno Rebeca straaaasne paci!! Je krasne a hlavne nie caste! A znie tak jemne zahranicne, ale predsa uz udomacnene :). Krasa. Povedz muzovi, ze ked to dietatko za teba vytlaci on, nech si ho pomenuje ako chce! Ked si ho uz vynosila a porodila, snad mas narok aspon na jedno meno! :D A este k tomu k takemuto krasnemu :D.
Niektori tu pisali ine navrhy mien, ake sa pacia im, tie sa napriklad nepacili mne :D. Ved prave...kazdemu sa paci ine, nvm, co tymito temami sledujeme, ale viete co, az raz bude tehotna, tiez si zalozim a prispejte mi povinne :D.
meggy10 - ty si moj clovek. Mne sa tiez pacia zahranicne mena, ale zas nie nejake extremne. Teda, pacia sa mi aj "extremnejsie", ale akoze take by som svojmu dietatu nedala, ale napriek tomu su krasnucke. A neuveris, ale moje oblubene meno od mojich 14-tich rokov je prave Aurora!! :), to sa paci aj tebe. A tak som chcela volat svoju dcerku, bud Aurora alebo Emily :-P. Ale teraz uz rozmyslam nad first aj second name (boze, ja milujem vymyslat mena :D). A zatial mam first name Valerie a middle name Bella :D. Ja nvm, je vela peknych mien.
A strasne sa mi pacia este take ako Gréta, Líza, Brigita, blabla, je toho vela, ved to ani nie je take jednoducho vybrat jedno meno :-O.
Rebeca je pekné meno.. keby som nedala dcére meno Vanesa..ja som chcela Stelu a tiež ma odhovorili..
oprava CHIARA
no mne sa to meno moc nepáči. páči sa mi chiria. ale je to tvoje dieťa, takže čo mi ti do toho môžeme kecať... :D