Nemožem spavať..

pajtas

skús si kúpit mak. Pomlety mak aj 10 šajových lyžíc s medom,plus nejaké ovsené vločky a zalej mliekom pred spánkom bude učinkovat.Celý týžden to aplikuj V lekárni su rozne čaje, tam Ti radi pomožu aj tu na nete si možeš prečítat ponuku.

pastelka

..uf, naša skola ma 3 poschodia a kazdu hodinu mam inde, nabeham sa az dost, ale sportu sa nevenujem ziadnemu, nieco skusim..

datelinka

ahoj bingy :-)
ano pastelka, skus napriklad plavanie, ak mas moznost, alebo behaj po schodoch na dvanaste poschodie, aspon patkrat :-)
a budes spinkat ako babatko.

datelinka

no tak vidis, to mas jedno ci citas hodinu, alebo hodinu nespis, a aspon budes vzdelanejsia :-)) ja som takto dlho predlho citavala, ked som bola v tvojom veku :-)

pastelka

..hmm, niečo vyskusam čo ste mi poradili, jedine čo na mna zabralo bola ta kniha, ale aj to som musela čitat aspon hodinu =(

nexus

pastelka...este je moznost, ze by si mala viac fyzickej aktivity...sport, ist si zabehnut, proste unavit telo...a ono si ten spanok vypyta samo...mohlo by to fungovat...

datelinka

urcite, pastelka, na to som hned myslela, ze kedze mas 16, urcite potrebujes viac spanku. tak skuste k lekarovi, ale zas krmit sa tabletkami, to nie je najlepsie riesenie. su to vacsinou navykove latky.