Po dlhom zvazovani som sa rozhodla ze nic neda za to,ked sem napisem aj moj problem
Ja mam tiez psychicky problem no moj sa viacmenej po dlhom case vyriesil,vyliecil aspon dufam,mam skveleho manzela ktory mi pomaha a podporuje ma asi preto sa mi moje zdravotne problemy skoro podarilo ako tak prekonat,neviem sa vsak rozhodnut som doma rok aj nieco nepracujem a rozhodujem sa ci zacat planovat dieta alebo nastupit do prace , manzel suhlasi aj s jednym aj s druhym ja vsak mam v hlave zmetok...
Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta
Ahoj datelinka aspon jeden normalny nazor , som na minimalnych davkach liekov vies tak sa nebojim konzulstujem to s lekarmi s gyekoogickou aj s psychiatrom...
podla mna nechod do prace, ked uz cakas babo a mas psychicky problem, neprospeje ti teraz, na tych par mesiacov stres z novej prace. ak si teda naozaj tehotna, lebo pomaly prestavam verit aj sama sebe, co tu pisem, kedze tu kazdy vsetko predstiera :-))
a idealne by bolo ak by si nemusela atidepresiva, zrejme ich vsak nevies vylucit, hm?
hanka- mam 34...a mam dost preskakane......
cize....
Denz prosim ta ty mas kolko rokov? vypisujes tu ako keby si bol(a) skuseny clovek , ano mam sestru a nie 18 ty zrejme ano
jednoduchomaria- skus reagovat....jasne....dalsia segra:))))
A mas ich vlastne 18 :)))
leila- som:))
deti, ale vsak to je sendyn z temy AD a tehotenstvo www.zdravie.sk
neviem kde vy ste sa stretli s touto damou, ale podla tejto temy je uz tehotna. potom nema vyznam bavit sa o otazke dieta alebo praca.
iba ak by sendyn uvazovala o UPT, co dufam ze nie.
tak jej podme pomoct, co vy na to? :-)
Prepacte ale myslim ze je to inak
vobec as nenapadlo ze to nemusi byt ta ista osoba? rosallia je moja sestra mame spolocny pc vy idioti!!!! nerieste kktny naco to je dobre????? musi mat pc len jedneho uzivatela ???? nie ste normalni