Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta

Príspevok v téme: Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta
HankaM

Po dlhom zvazovani som sa rozhodla ze nic neda za to,ked sem napisem aj moj problem
Ja mam tiez psychicky problem no moj sa viacmenej po dlhom case vyriesil,vyliecil aspon dufam,mam skveleho manzela ktory mi pomaha a podporuje ma asi preto sa mi moje zdravotne problemy skoro podarilo ako tak prekonat,neviem sa vsak rozhodnut som doma rok aj nieco nepracujem a rozhodujem sa ci zacat planovat dieta alebo nastupit do prace , manzel suhlasi aj s jednym aj s druhym ja vsak mam v hlave zmetok...

chcelbysom

nednoznacne oddychuj.ked pride babo tak to bude tvoja praca:-)tes sa z babetka,mysli hlavne pozityvne a bud v klude nech aj babetko je v klude.

HankaM

Denz
Mal by si uvazovat o psychologovi pretoze ako vidim tak ta tu tie vselijake problemi zaujimaju ze sam ich mas asi milion a na tom svojom pc si den a noc mal by si s tym nieco robit alebo si zaloz temu a ja ti poradim aj s celou mojou rodinou ked budes na dne

lleilla

no hanka,cudzi ludia,co ta vobec nepoznaju,za teba nerozohodnu-to je na tebe a manzelovi.Ja by som asi hlavne apelovala na zistenie si detailov o tvojej chorobe,teda aj sestrinej(tiez nejake depresie spominala),zistila riziko genetickeho prenosu,teda ak vobec nejake je-ale na to by ta tvoj gynekolog,ktory je teda urcite oboznameny s tvojou anamnezou,sam odporucil nejaku konzultaciu v genetickej poradni.Ak je po tejto stranke vsetko ok,nesadla by som za PC,ale ku svojmu manzelovi a preberala s nim vsetky pre a proti,ako si napisala,iste bude stat pri tebe nech sa rozhodnete akokolvek.Vela stastia k spravnemu rozhodnutiu