Po dlhom zvazovani som sa rozhodla ze nic neda za to,ked sem napisem aj moj problem
Ja mam tiez psychicky problem no moj sa viacmenej po dlhom case vyriesil,vyliecil aspon dufam,mam skveleho manzela ktory mi pomaha a podporuje ma asi preto sa mi moje zdravotne problemy skoro podarilo ako tak prekonat,neviem sa vsak rozhodnut som doma rok aj nieco nepracujem a rozhodujem sa ci zacat planovat dieta alebo nastupit do prace , manzel suhlasi aj s jednym aj s druhym ja vsak mam v hlave zmetok...
Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta
len aby pri tom rozmnozovani nedostala upal
darika- som ...teda uz mam spomalene reakcie asi:DDD...................kto co tu a ako?? :DD
darika..neskopirujeme volake casti od gibsona? vies, tam kde sme mu vysvetlovali princip vsetkych ip :)))
este sa nezamestnala, este sa len rozhoduje :-)))
tak najlepsie bude, ak si najde pracu pri kopirke :-)))
bude rozmnozovat a este aj brat vyplatu za to :-)))
baby pozor,chlap.Nechape.
Denz,rosalinda sa zamestnala a chce dat vypoved,lebo jej priatel sa stal manzelom a chcu dieta.
hej,ona je na praskoch.Ma depresie,ma 22 rokov a jej priatel sa s nou vadil.Chudatko,ale uz sa zamestnala a zrazu chce odist.No aka nevdacnica.
no.uz nechapem to tu vobec.....
datelinka ty co vystrajas :D vidis to..aj vcera sme riesili teoho chlapika podivneho a ani toto nie je vyhra...zase si ta baba robi srandu... jej ipcku tu uz pozname naspamat :D
vy to tu mate teda riadne zostudovane :-)))