Po dlhom zvazovani som sa rozhodla ze nic neda za to,ked sem napisem aj moj problem
Ja mam tiez psychicky problem no moj sa viacmenej po dlhom case vyriesil,vyliecil aspon dufam,mam skveleho manzela ktory mi pomaha a podporuje ma asi preto sa mi moje zdravotne problemy skoro podarilo ako tak prekonat,neviem sa vsak rozhodnut som doma rok aj nieco nepracujem a rozhodujem sa ci zacat planovat dieta alebo nastupit do prace , manzel suhlasi aj s jednym aj s druhym ja vsak mam v hlave zmetok...
Neviem sa rozhodnut, praca ci dieta
datelinka alae tebe sa ipcka v tejto teme tiez nejak moc meni :D
no vidis, a mne sa paci byt na jednej vlne s tebou :-)
vcera som mala 218, dnes 217, zajtra mozno 216 ako denz....
:D:D:D mat podobnu ipcku a rovno s datelinkou :D to je super, lebo teba mam rada :))) neviem ,mne sa tu posledne trojcislie meni, ta 217 nie :)
a este aj ta jednotka.No baby...
Ale ved nech tu ma jedna IP-cka aj 100 nickov a 200 tem,ale nech su tie temy trosku logicke a nie,ze si tu niekto vymysla pribehy.V tej jednej teme to tie baby nepochopili,ale ja uz nejdem bubakovat.Je to smiesne.Ja by som povedala,ze ta baba je naozaj strasne citovo aj spolocensky zakomplexovana,ma tuzbu,ktora sa jej doteraz nenaplnila a tak si vymysla story.No,kazdy mame uchylku,ze?
inkognito, aj my uz zaciname mat podobne Ipcka, hm? nie sme jedna a ta ista? :-)))) vsimni tu 217-tku...
no, kazdopadne dievcata, mali by vam na panacikovi zmenit zelene tricko na modre :-))
datelinka ty si to zpriemerovala?:D jooj to som rada ze je tu este niekto, kto ma rad matiku ako ja :))) no neviem, podla mna si tieto styri temy dost odporuju
a tu cenu prenechavam darike, lebo ona si to vsimla prva :D darika len tak dalej, tahas to uz na admina :D
tam ide zrejme len o tu identitu, nechcela sa prezradit. je pravda, ze mohla dat vsetko do jednej temy a bolo by to objektivnejsie...
takze ma 26,5 roka, vydata, v ocakavani dalsej menstruacie, ci pride alebo nie, zatial nepracuje.
inkognito, ziskavas prestiznu cenu DETEKTIV ROKA, otvaraj sampus, kvetiny posleme kurierom. :-)
tak si to zhrnme :)) chcem tomu pochopit :)
www.zdravie.sk poprvéé... rosailla, ma blok ked ma nastupit do prace, takze nepracuje dlhodobo,26 rokov, nema dieta, slobodna
www.zdravie.sk podruhee :) vydata,27, s manzelom planuju babo, ale este zatial ziadne necakaju
www.zdravie.sk
26 rokov, vydata, cakaju u babatko
no a tato posledna tema v ktorej sme: nepracuje rok, vydata, zvazuje babatko
nooo tak styri rozne variacie tu mame :) ale moze byt ze ste styri sestry :) sa nehadam, len je to zaujimave, ze by ste vsetky riesili podobne zalezitosti a vsetky styri spolu byvali pod jednou strechou...hm
fiha :) co ste tu vyvadzali
hanka kolko mas sestier ? :) ja mam dve