Chcem len nadviazat na temu o pitnej vode z vodovodu v ktorej sa pisalo,ze je skodliva pre ludske zdravie....
Mam nazor,ze je to nehorazna loz a malo by sa na to reagovat!
Co si o tom myslite???
Dakujem.
Pitná voda z vodovodu
fallo
lepsi danajsky dar si im dat nemohol
bingham-:DD
Porad sme dostali minusaky...:DDDDD
Fallo ak budes mily mozno aj ty dostanes :DDD
kosa- nejak si zmenil nazor na vodu.co...RNG ti slubil destilovanu zadara???
olaf,
destilovanu vodu pouziva moja rodina v principe odkedy tobolo mozne.
vodu filtrujeme tjez velmi dlho.
nedavno bol pohreb mojej dobrej znamej kotra zomrela 102 rocna.
vodu destilovala vjac ako 30 rokov.
takze tvoje nazory na vodu, pokjal nespadaju do kategorije prihlupych, tak nemaju opodstatnenje.
inac chapem tych ktori robja vsetko preto aby sa civilizacija na planete do maksimalne moznej mjery redukovala.
cim vjac ludi tym vetsje nebezpecenstvo religijozneho fanatizmu.
mna az tak nezaujima, o com tu polemizuje fallo a krt ako to, ze sa snazia dokazat, ze coraz horsia vodovodna voda je lepsia, ako ta ista filtrovana, co je uplne nelogicke.
A nihilizovat skodliviny, ktore obsahuje tiez nepomoze ludom, co maju coraz viac rakovin.
Voda je ta, co by mala byt hlavny zdroj odmorovania, nie zamorovania tela
Totiz takto to vedie len k coraz viacej zamorenym telam a viac chorobam, najma rakovinam.
Ked budu viaceri cistit vodu, vcitane vyrobcov potravin, restauracii atd, budene dostavat aj menej zamorenie z inych zdrojov.
Treba konecne presadit myslienku, ze nemozno dalej amorovat a musime ten trend obratit.
Nariadit prisnejsie kontroly a nizsie urovne zamorenia, tym prinutis vsetkych hladat riesaenie, ako urobit aj vsetky ostatne potraviny menej zamorene.
A ide to!
Pokial budeme tvrdit: aj to je dobre, aj to je este v poriadku, nikam nedospieme.
DDT a HCH napr vylucili z pouzivania v polnohodspodarstve a nezozrali nas husenice. A za poslednych 10 rokov ich obsah v spodnych vodach markantne poklesol.
Napr velke davky dusicnych hnojiv nahradili striedanim sa fazulovin a soje, co znizilo obsahy volnych dusicnanov v roznych zeleninach, vidis, ide to. Len treba chcet a nedat sa odhovorit takymi, co hovoria:" to sa inac neda, na to si treba zvyknut a nakoniec to ani nie je tak velmi skodlive"
To su spiatocnici prinajmensom a zabranuju svojim postojom pokroku.
Ich mysel je uz teraz 80 rocna v ich pasivnom pristupe.
Ale maju moznost sa zmenit, a na to sem pisem a "agitujem" za novosti, vedomosti a aktivne rozmyslanie, nie len prijmanie propagandy z tlace.
Vazeny RNG,
AdamKrt Vas tu provokuje.
AdamKrt,
tvoji prarodicja sa zmestja do statistik.
a to uz coskoro.
adam, samozrejme mam riesenie a to uz vyse 25 rokov, ked som si kupil prvu destilacku a odvtedy pijem destilovanu vodu. Ac kebu si raz ovonal zvysok na spodu destilacky, asi by ti odisla chut z pitia vody z vodovodu . A to mame podla rozborov tu v Chicagu mimoriadne dobru vodu.
Pre prevadzku v Lucenci som namontoval RO/DI filter, lebo tam potrebovali este viac deionizovanu vodu na vyrobu striebornej koloidnej vody.
V usa ma znacna cast domacnosti uz namontovane RO(reverzna osmoza) zariadenie v kuchynskom drese(a pri tom ti somari kupuju casto flaskovanu vodu, lebo'lepsie chuti", co maju pravdu, az na to ze zamoruju svet plastovymi flaskami a voda vo plastovych flaskach pri dlhom stani vydava malicko skodlivych plasticizerov(vymocia sa), ktore su skodlive, niektore hormonalne aktivne, ine len zamorujuce.