pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
Fallo ma pravdu nikdy nevies aky egresko ti zacne vypisovat......
ale Fallo je môj kamarát:) myslel tak, že aby ti nepisali individua ale predpokladam, že tento mail si si vymyslel pre tuto temu :)))
možno je to tým, že sa tak veľmi snažíš aby si spal. fu, 15km? tak klobuk dole...kondičku máš super...ja by som už po 50 metroch umierala nedostatkom vzduchu, vytrvalostný šport nebol nikdy moja parketa :)))tak sa premôž aj dnes, kde je napísané, že dnes nemôžeš ísť behať, tak možno nie 15km ale 2km alebo posilovnu...už len, že nebudeš doma medzi 4 stenami sám ti bude lepšie, tak pekne chod, uvidíš...no! chod!
preco by si mail neposielal? nerozumiem
ja by som mail neposielal teda.....
nikdy clovek nevie...ze????
ano pauli, funguje to:)) dakujem ti, ze mi pomahas si velmi velmi mila...
horsie je , ze si neviem najst ziadnu cinnost, ktora by ma zamestnala...ked mam volno, ako dnes, je to zle...do vsetkeho sa musim nutit... dcera dosla zo skoly, utekala na vytvarnu, a potom ma karate..a ja cumim do blba... keby som mal tolko sil co vcera... zabehol som 15km, polhodinka v posilke... dnes ma to tak vytocilo, ze som nemohol spat...a tak som sa vcera snazil, aby mi to vyslo..
bekina, ani ja to nechcem riesit, chcem riesit len tu nespavost...nemozes mi prosim ta napisat na mail? mohli by sme konzultovat, ako sa nam dari s tym problemom vyrovnat..
moj mail je
nexus2016@gmail.com
nexus,ja ked si odkliknem na ten odkaz tak mi otvorí článok na nespavost...ano ono sa ti ten link zobrazí ako odkaz na stránku ale ked si nan klikneš otvorí ti článok
a ktory konkretne clanok? nemozes mi dat prosim link priamo nan? toto je cela stranka
ja ti mozem len napisat, ze viem, co hovoris a ako sa citis skrz tu nespavost..ja to mam uz mesiac..zaspim okolo dvanastej, potom o1, 2 alebo tretej sa zobudim a do rana nic..len sa prehadzujem a myslienky mi behaju kadetade..potom okolo 6tej zaspim aspon tak na dve hodky..toto trva mesiac a som uplne mimo..ked clovek nespi normalne taku dobu, tak je uplne "vymlety"..ja to chapem. a tiez mam problem v podvedomi, ale nechcem ho riesit.