pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus, skús si toto prečítať primar.sme.sk
a s tým pozitívnym pristupom, vieš ja som zažila aj smrt velmi velmi blizkej osoby a tak si teraz hovorím,že pokial sme všetci zdraví tak nie je o čom a je to pravda...prečitaj si ten článok :)))
..mas pravdu bol happiend, ale velmi divny...konal sa koniec sveta a mimozemstania zachranili 2 deti, ktore preestahovali na nejaku inu planetu...neskutocna blbost...volalo sa to 4. proroctvo a hral tam N. Cage
keby som sa zbavil tej nespavosti bolo by po probleme...
pauli, mas nesmierne pozitivny pristup k zivotu, za normalnych okolnoti ani ja niesom pesimista...
chcem sa z toho dostat.. chcem velmi..
nexus, ale v kine vačšinou aj tie najvačšie katasrofy končia happyendom,predpokladám, že aj tento...tak si vezmi príklad :)
a tá nespavost prejde na 100%
prepac...nechcem to riesit,lebo to je kamen urazu ked som to riesil, len zmienka o tom mi nerobi dobre......teraz uz je pre mna primarny problem ta nespavost,cez den neklud, nervozita... nesustredenost...co z celej situacie vyplynula
mas 40 rokov , ta zena sa s tebou preco rozisla ?
nebola to tvoja vina
ono su to velmi dobre principy, ktore spominate dievcata, ja sa snazim, vcera som bol aktivny, sportoval som, stretol som sa aj s priatelmi, ale dnes ma dorazilo to, ze som nemohol spat.. a bojim sa, ze sa to nebudes zlepsovat.. cize mam pocit, za sa toho na mna vali viac..chce to skutocne nesmierne vela sily...ale ked potom pride nezdar, ako ten spanok, vie to pekne rozhadzat...
a vcera to kino, neprecital som si poriadne na co to vlastne idem a bol to katastroficky film...
mam pocit, ze teraz vsetko robim nasilu aj sa usmievam...
No vidis,nexus,predsa si maldy clovek!Lieky su len docasnym riesenim problemu,ved vies aj sam.S nimi len to vsetko oddialis na urcitu dobu.Ako nahle sa prebudis-problem je zase tu,ten nespi :-).Zacni s vnutornou pracou.Mas pocit,ze ta nikto uz nebude mat rad?A preco?Ved laska je vsade naokolo,treba len po nej siahnut!Otvor svoje srdce:predstav,ze ti vychadza odtialto ziarive teplo a zalieva teba a cele okolie.Chod von a odskusaj ako to funguje..Ludia sa na teba budu usmievat,hned budes mat pocit,ze nie si sam .Zlepsi sa ti nalada,mozno prides aj na ine myslenky.Neuzatvaraj sa v sebe,nezacni byt nepriatelsky k okoliu,lebo aj ono bude take ku tebe.Vsade funguje takzvany zrkadlovy zakon..Usmej sa do zrkadla a uvidis tam svoj usmev...A spanok pride potom sam,lebo zacnes byt spokojnejsi.Skus to.Neni to tazke,zato ucinne.Viem o com hovorim :-). Drz sa a maj sa rad!!
nexus, uvidíš, že niekde tam na teba čaká žena,ktorá bude velebit ten den ked ta opustila priatelka a bude ta mat za odmenu a naopak:))) dcera je fajn, mne skutočne pomahalo len to, že som sa dookola z toho vykecávala, potrebuješ ten rozchod spracovat a ked to budeš spracovavat sam pojde to pomalšie, vidíš aj tu si to dal len písmom a je ti trošinku lepšie :)))
mam 40 rokov a zijeme so 17 rocnou dcerou sami v domacnosti.....ona je super, vrav mi, aby som sa netrapil...rozpravat sa chcem, som komunikativny...ale ako lahnem do postele, organizmus odmieta spat, lebo je to asi v podvedomi...a ked zaspim, po par hodinach sa zobudem...
vase rady na mna posobia velmi pozitivne...dakujem vam za kazdy jeden prispevok...
mam pocit,ze si ete dost mlady na to,aby si si zacal budovat zavislost na tabletkach.A kolko mas vlastne rokov,ak sa mozem opytat?A co,byvas uplne sam,nemas sa s kym porozpravat,alebo nechces?