uz par dni nedokazem sa poriedne napit..za den vypijem maximalne dva pohare..neviem co mam robit..uz mi je tak zle mam nizky tlak vysoky pulz..hlava sa mi toci nevladzem poriadne nic robit..a tazsie sa mi dycha..lenze ja nedokazem do seba dat poriadne vodu..prosim poradte co mam robit...
Nechutenstvo pit
skúste zjesť niečo slanšie,pri nízkom tlaku soľ neškodí a vyprovokuje pocit smädu
a tebe robi problem vypit hocico? Aj napr nieco oblubene ale sladke ako nejaku malinovku ci kavu?
nebola, podla mna to je moja lenivost, mozno zvyk uz. Kazdopadne zajtra sa otestujem. Budem v praci a budem mat 1,5 litrovku vody u seba. Uvidim ci to vypijem.
ja mam problem s pitim... Nepijem skoro nic. Max pol litra za den, ci som doma ci v praci. Minule sm sa zbudila a bola smedna ale nechcelo sa mi vstat... az som zas zaspala a nivala som ako v kuchyni niekto pije vodu a chcela som nech aj mne daju ale nevedela som im to povedat:D
ahoj, suhlasim, urcite chod za lekarom, dovtedy my som asi skusila anpr. vela stavnateho ovocia, aby si mala tekutiny aspon zo stravy. nie si nahodou na nejakej "novej, osvedcenej" diete?
tak moja milá treba ísť za lekárom lebo piť sa ozaj musí...a okrem starých ľudí má človek prirodzenú potrebu piť...tak zajtra pekne chod...