Nechutenstvo pit

fialočka07

ahojte všetci
aj ja mám už dlho ten istý problém.....nedokážem vypiť viac ako pol litra tekutín za den....a pritom aj zo zdravotného hladiska ma už aj lekár upozornoval ze aspon 3 litre (!) by som mala vypit....(kvoli tromboze co som mala).....proste vobec nepocitujem smad....ale snazim sa poctivo,vzdy mam pri sebe 1,5 litrovu flasu,a zakazdym ked na nu mrknem dam si aspon glg,aj viac :) cize pomaly sa mi uz darí vypit aj liter za den :) ....drzim palce aj vam co mate ten isty problem ....zvladneme to :D

karioll2

ach boze
prave preto ze si dehydrovana mas nizky tlak a srdce sa to snazi vykompenzovat vyssim tepom
1.5 litra je absolutne minimum
ak mas nejaky divny problem,ze nemozes pit,utekaj do nemocnice a daju ti infuziu-fyziologicky roztok.ak nie,prides o oblicky a sa ti zahusti krv este viac,bude vytvarat tromby a umries.bud na infarkt,porazku,zlyhaju ti oblicky alebo dostanes plucnu emboliu a zadusis sa.este ze mas na vyber

bingham

will...., ale musis viac.....ved si kazdu hodinku davaj 2deci(pre mna je to malo) po malych duskoch.....tak ako ti pisala farmaceutka a karioll...inak to nema zmysel....je to len na tebe....tak sa do toho pusti

will51

farmaceutka1 skusam to snazim sa aspon po glge si dat kazdu chvilu ale aj tak to vyjdem na pol litra za den maximalne