uz par dni nedokazem sa poriedne napit..za den vypijem maximalne dva pohare..neviem co mam robit..uz mi je tak zle mam nizky tlak vysoky pulz..hlava sa mi toci nevladzem poriadne nic robit..a tazsie sa mi dycha..lenze ja nedokazem do seba dat poriadne vodu..prosim poradte co mam robit...
Nechutenstvo pit
kde ti robili sono oblieciek.. Alebo skor tak , ze to si sla k obvodnemu a on ta na zaklade coho predpisal na sono obliciek?
oblicky ma kedysi bolievali.... Ja som si kupila filtracnu kanvicu, takze vodicka je mnam... Dnes som vypila asi za pohar po jedle. Jedla som prvy krat o 15hod.. Nestiham nic ..ani pit a nieto este jest:( Lenze ludia ja nepocitujem vycerpanost, unavu.. Citim sa v pohode, ale mavam caste bolesti hlavy.
takze z mojich vlastnych skusenosti, s najvacsou pravdepodobnostou mate problem s oblickami. V pripade, ak clovek nepocituje smad, prip. je zvyknuty pit malo tekutin, vynechava polievky a pod. - su jeho oblicky znacne "scvrknute", nakolko nepracuju s takym mnostvom tekutin, ako by mali. Tato skutocnost vsak nie je prosperujuca pre cloveka, nakolko sposobuje nizky tlak, malatnost, unavu,... V takom pripade, ci chcete, ci nie musite sa prinutit pit - ale ziadne malinovky, hlavne cistu vodu - najlepsie prevarenu. aby sa vase oblicky dostali opet do svojho povodneho rytmu (a velkosti)...
Tak ked sa snazis pi, tak neviem, ale musit pit....a bude to ok....
Ale to sa da, nemusis tolko, ale skus pit po malych duskoch....uvidis ze sa to da....
A ja prave dopijam tretiu 1/5l mineralku....:)) sa snazte viac...