Nechutenstvo pit

dionee

kde ti robili sono oblieciek.. Alebo skor tak , ze to si sla k obvodnemu a on ta na zaklade coho predpisal na sono obliciek?

will51

praveze ja sa citim hrozne vycerpana aj nizky tlak mam ale robili mi sono obliciek a boli v poriadku..tak neviem..

dionee

oblicky ma kedysi bolievali.... Ja som si kupila filtracnu kanvicu, takze vodicka je mnam... Dnes som vypila asi za pohar po jedle. Jedla som prvy krat o 15hod.. Nestiham nic ..ani pit a nieto este jest:( Lenze ludia ja nepocitujem vycerpanost, unavu.. Citim sa v pohode, ale mavam caste bolesti hlavy.

bambulkaaaa

takze z mojich vlastnych skusenosti, s najvacsou pravdepodobnostou mate problem s oblickami. V pripade, ak clovek nepocituje smad, prip. je zvyknuty pit malo tekutin, vynechava polievky a pod. - su jeho oblicky znacne "scvrknute", nakolko nepracuju s takym mnostvom tekutin, ako by mali. Tato skutocnost vsak nie je prosperujuca pre cloveka, nakolko sposobuje nizky tlak, malatnost, unavu,... V takom pripade, ci chcete, ci nie musite sa prinutit pit - ale ziadne malinovky, hlavne cistu vodu - najlepsie prevarenu. aby sa vase oblicky dostali opet do svojho povodneho rytmu (a velkosti)...