Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

koľko priberáte v tehotenstve?

Príspevok v téme: koľko priberáte v tehotenstve?
fifusa

ahojte kocky, ja viem, ze tato tema je velmi individualna ale i tak chcem vediet vas nazor. ja som v 16. tt. a pred pocatim som mala dost velku podvahu. meriam 180 cm a mala som len okolo 58kg. tesne pred pocatim som pribrala na 64-5kg asi preto som bola schopna pocat lebo predtym som mala problemy s menstruaciou. Neviem, kolko by som mala pribrat. Pred 2 tyzdnami som mala 66,5kg na gyn. vysetreni. Velmi mi chuti, ale vobec sa necitim prezrat :)Kolko by som mala vazit, kolko mozem pribrat? Nechcem si zas ospravedlnovat svoje chute... potrebujem poradit od skusenesich :) dakujem

majama

...vraj je normale pribrat do cca 12 kg za cele obdobie...ja som pri prvom tehu pribrala 6kg (mala vazila 3100) a pri druhom cca2,5 kg...(mala vazila 3380)...netreba sa drzat toho hesla ze jest za dvoch ale jest normalne ako pred tym-zdrava a vyvazena strava a cez leto netreba podla mna ani doplnky vyzivy -teda okrem kys.listovej...

melavie

qwed, preboha, to priberies 30 kg pocas celeho tehu. tvoj lekar na to nic nehovori? Mala by si sa kontrolovat, ale mnohe zeny beru tehotenstvo ako moznost nekontrolovaneho obzerstva, jedia, co im pride pod ruku (ved treba za dvoch, nie?), dieta sa narodi dvojkilove a ony skoncia ako hrosice. Ja mam nastastie metabolizmus dobry, takze aj keby som sa napchavala (co nerobim), nepriberiem. Pred tehotenstvom som vazila 45 kg a na jeho konci 52 kg. Maly mal 3,5 kg. Ja som mala od lekarky zhotoveny jedalny listok, ako sa stravovat, len aby male bolo zdrave, kolko akeho masa tyzdenne zjest a podobne. Sladkosti a cipsy som nejedla vobec, pritom ako netehotna som si davala, ale ked islo o moje dieta, zriekla som sa toho. Telo to nepotrebuje.

qwed

takže ty si pribrala len 1 kg...?? do 16.tt???to nemyslíš vážne??? ja som pribrala 8 kg
to sa na teba nič nenalepí?