koľko priberáte v tehotenstve?

Príspevok v téme: koľko priberáte v tehotenstve?
fifusa

ahojte kocky, ja viem, ze tato tema je velmi individualna ale i tak chcem vediet vas nazor. ja som v 16. tt. a pred pocatim som mala dost velku podvahu. meriam 180 cm a mala som len okolo 58kg. tesne pred pocatim som pribrala na 64-5kg asi preto som bola schopna pocat lebo predtym som mala problemy s menstruaciou. Neviem, kolko by som mala pribrat. Pred 2 tyzdnami som mala 66,5kg na gyn. vysetreni. Velmi mi chuti, ale vobec sa necitim prezrat :)Kolko by som mala vazit, kolko mozem pribrat? Nechcem si zas ospravedlnovat svoje chute... potrebujem poradit od skusenesich :) dakujem

hhhk

mamina nic si z toho nerob =D ja som v 6 mesiaci a pribrala som mozno pol kila-maximalne kilo ..takze tiez si nemyslim ze dokonca tehotenstva nepriberiem nejakov ela chcela by som ale aspon tych 7 kil no uvidime =)dieta je v poriadku a rastie tak ako maa tak sa nad tym nepozastavujem..dokonca ani brucho nemam skoro ziadne uplne mini ako keby som bola viac najedena =)

meggy10

mamina to nieje dobre ze si este nic nepribrala, teraz som citala v casopise kolko by si mala kazdy mesiac, ale ty este nic?

mamina123123

kedy sa tak zacina priberat?zacinam siedmy mesiac a skoro nic som nepribrala...bojim sa ze to naberiem vsetko v tychto poslednych mesiacoch...

pipia22

daika ved to bolo pred 4 mesiacmi a pamatam si vsetko nic som si nezapisovala, vzdy som mala tlak okolo 140 a ked som musela niekam ist nap. do skoly, gynekologa tak som mala 159 a porodu som sa strasne bala, tak mi este vystupil, triasla som sa, cely porod som mala tlakomer na ruke a nebolo to nic hrozne, nic ma nebolelo. az potom....

darika

pipia
tak ja som v soku...Ty si pamatas,aky si mala tlak v tehotenstve a aj pred porodom?Tyyyy,tak to ja sa teraz hanbim,lebo nevviem nic.To si si pisala?

aradnna

Moja mamina so mnou pribrala 30 kíl,predtým mala okolo 42 kíl...trošku veľa...:D ja som prednedávnom porodila dcérku...a pribrala som počas tehotenstva okolo 5 kíl...málo,viem...ale dcéra mala cez 4 kilá...a je úplne zdravá...a pri mojich synoch-dvojičkách,som pribrala len 10 kíl...:) asi som dieťa šťasteny...teraz mám 52 kíl...menej ako pred pôrodmi