koľko priberáte v tehotenstve?

Príspevok v téme: koľko priberáte v tehotenstve?
fifusa

ahojte kocky, ja viem, ze tato tema je velmi individualna ale i tak chcem vediet vas nazor. ja som v 16. tt. a pred pocatim som mala dost velku podvahu. meriam 180 cm a mala som len okolo 58kg. tesne pred pocatim som pribrala na 64-5kg asi preto som bola schopna pocat lebo predtym som mala problemy s menstruaciou. Neviem, kolko by som mala pribrat. Pred 2 tyzdnami som mala 66,5kg na gyn. vysetreni. Velmi mi chuti, ale vobec sa necitim prezrat :)Kolko by som mala vazit, kolko mozem pribrat? Nechcem si zas ospravedlnovat svoje chute... potrebujem poradit od skusenesich :) dakujem

pipia22

polinka tlak som mala aj z toho ze som kazdy den chodila peso a naspat do skoly, vzdy som sa ponahlala a v lete ani nehovorim. ale doma som nemala taky tlak az neskor som brala brala som aj magne 10 ci ako sa to vola. proste magnezium. aj tep som mala dost zvyseny, ale ja som bola dost casto aj nervozna tak preto som aj taky mala a ty mas co tiez vysoky?

ensa

polinka - ja som mala cele tehotenstvo 120/80, ale ku konci tehu mi uz bolo vseliako, zlcnikove bolesti, ine problemy, bolo to dost tazke a trapila som sa az do 42 tt takze nic moc, vobec nemam chut znova to absolvovat, som rada, ze je to uz za mnou a mam krasneho synceka a som spokojna :) neboj sa uz len mesiac a vydychnes si, doteraz si zivo pamatam ako som ho porodila a nastala neskutocna úlava, mohla som volne dýchat, nic ma netazilo, stoji to za to :))

pipia22

polinka tlak som mala 159 na 90 a tep 110 ale brala som aj lieky a ked som isla rodit tak som mala 175 na 100, ja som v 8mesiaci uz ani moc nechodila, lebo to bolo v lete, tak som si posedavala na balkone a citala casopisy, a 2 tyzdne pred porodom mi kleslo brucho a uz som sa vtedy citila hrozne ani spat dobre som uz nemohla, vsade ma vsetko tlacilo, zacalo mi po trocha vzdy odtekat vody ked som isla na wc-ko takze som tam isla s velkym strachom, potom sa k tomu pridavali kazdy den bolesti a tak to uz na mna prislo.

polinkaa

kočky ako ste sa cítili počas tehotenstva?? ja som teraz v 8.mesiaci a mám akesi depky alebo čo
ozaj aký ste mávali tlak a pulz?
ja som pribrala už 15kg

ensa

Pribrala som asi tak 12 kg, 2 týždne po porode som mala povodnu vahu, v tehotestve som jedla vsetko na co som mala chut

titi...

Pri prvom tehotenstve som pribrala tak do dvadsať kíl.Vtedy som ležala v nemocnici dlho.Málo pohybu.Pri druhom som pribrala len 6 kil.Neklamem.Mala som 79 na začiatku aked som išla rodiť tak 85 kil.Nikde nič len brucho.Prvýkrát ako monštrum.Prvýkrát dieťa vážilo 3,95,druhýkrát 3,40.Rodila som 40-om týždni obydvakrát.

miminkaa6

ahojte ja som v 24 tyzdni a pribrala som len 2 kg zatial tak som zvedava ako to bude pokracovat....lebo kamka ked bola v tomto tyzni ako ja tak uz mala pribrate na vahe nieco cez 10 neviem presne...som sa bala ze to vadi ked tak malo priberam tak som rada ze tu pisete ze sa da aj malo pribrat a babo sa narodi zdrave...