Vyuzil ma a odkopol

Príspevok v téme: Vyuzil ma a odkopol
NAIVKA

Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka

sway

slobodna Asi trosku neskora reakcia,ale mozno na nu cakas:-) Ved bud rada,ked pisem hluposti,diskreditujem predsa samu seba.Ale je to pekne,ze to tu cita vela ludi,jednemu pripadam ako samaritan,druhemu ako hyena:-)A popritom vsetkomm sa ludska pravda meni z hodiny na hodinu.
PS:to,ze nemam rada ludi je mozno iba moja paranoja,ktora dlhodobo trva a sama dost pochybujem,ci nehranici s nejakou poruchou osobnosti:-)Cize v tomto ti davam za pravdu,ze sa musim naucit ludi nepodcenovat.

jimmy

Fallo..
tekvicka ma pravdu..
IP adresa nieje v podstate vecou sietovej karty.. keby si hovoril o MAC adrese(tzv. fyzicka adresa), to je uz ina rec.. ked mas napriklad modem od nemenovanej spolocnosti ?-com, vypnes, zapnes a sup, uz je IPcka ina :)))
kdezto MAC adesa je akesi jednoznacne oznacenie sietovej karty a mas ju tam uz pri kupe sietovky z obchodu.. :)

tekvicka

ale nie je pravda ze ak mas jeden pocitac tak na nom musis mat stale tu istu IP adresu - prakticky priklad chces pozerat film na nete a vypise ti ze uz z tejto ip adresy bolo uz zhliadnutych 90 minut filmu a aby si mohol pokracovat musis cakat...lenze niektori ludia podla technickeho vybavenia urobia to ze vypnu modem nacita im to inu ip adresu a mozu pozerat dalej
samozrejme ze ak nemas pohyblivu ipcku tak mas stale tu istu ipcku

darika

Fallo,tak to mi je divne,pretoze na moju adresu su napojene este moje 2 kamaratky a kazda mame svoj pocitac.Tie sem ale nechodia.Ja som pred par dnami kupila novy lap top,ale IP adresa ostala.

tekvicka_

samozrejme ze to neni hlupost, pohybliva IP adresa samozrejme existuje...vyuziva sa to napr pri stahovani suborov z netu kedy na urcitu ipcku mozes stiahnut alebo zhliadnut len urcite mnozstvo dat, minut filmu a pod....a napriklad moze mat viac ludi rovnaku ipcku napr. na tej istej wifi sieti v meste - napr ja to tak mam

darika

NaivkaX
A ty si myslis,ze admini nemaju co na robote,tak si tu vymyslaju story?No,mozno by boli vdacny mat tolko casu.Tomu neverim.

malaalam

klaraka_ napriklad mne sa meni IPadresa kazdy den, vzdy ked si vypnem modem ci co to je a na noc si ho vypinam aby ma neozaroval:) tak mozno je to stale ta ista naivka, ale nemusi byt..