Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
ved zartujem :D jasne jasne on sa rozisiel so mnou... hlavne ze sme sa nevideli :P
ha.....to bolo dobre.... som sa zasmial... ok tak iba v nasej teme....ale ako to vedia tie holky prekrutit....to je sila....
:))
jezis bingham :D co to tu pises :D to mozes iba v nasej teme, mohlo by vzniknut nedorozumenie:D (a to ja som sa rozisla s nim..uz neviem kvoli comu... ale on dostal kosom :P)
laska na inzerat to bola???...tak sa nedivim :)
Ty mi uz nedas ziadne minusko.....to koho chces oklamat..... sa nevies vyrovnat s tym ze som sa s tebou rozisiel :DDDD
nevyminusovali :) ja ti uz nedam ani jedno minusko..slubujem
ssst aj by som ti nieco odpisal, ale by ma tu vyminusovali.....:DDDD
moja spolubyvajuca ma frajera araba..no zozaciatku mi nebolo vsetko jedno... ked dosiel na navstevu... dokonca ani cez vratnicu ho nechceli pustit... ale on je taka mala vynimka...zlaty. mily, len to meno hussain ! :))
Tak to bol zaujimavy prispevok....:DDD