slobodní-nezadaní

Príspevok v téme: slobodní-nezadaní
ivka12475

ahojte potrebovala by som počuť vaše názory skúsenosti ohladom toho ako reagujete na to, že prečo nemáš priateľa/priateľku??mna to už nebaví počúvať od mami- som zvedavá koho nám ty dovedieš, dúfam, že to nebude o sto rokov a ani sa toho človek nedožije...to mi dnes mama zadelila..ako vy na takého otázky reagujete??

janka24

Dost ti podkopava sebavedomie a tým, že snou žiješ , možno ani nepoznáš dobre samu seba, svoje hodnoty a čo v tebe naozaj je-dobre.

slobodna

Najlepšie je nereagovať. Mimochodom, matka nebude nikdy spokojná so žiadnou tvojou odpoveďou alebo tvojím výberom partnera. Odpoveďou vyvoláš iba ďalšie otázky, na ktoré nebudeš vedieť odpovedať a zbytočne sa do toho zamotáš. Keď nevieš odpovedať na nejakú- hocijakú otázku, tak jednoducho neodpovedaj. Nemusíš odpovedať len aby si niečo povedala.

ivka12475

minule som povedala kedže sa v škole učíme psychológiu že by som vyskúšala ísť k psychológovi, ako by som dopadla a ona, že: nad takými vecami ani nerozmýšlaj! to si nemôžem povedať ani môj názor?

ivka12475

ahojte no som tu zase:-(
už ma to unavuje. s mamou sme sa bavili o škole, som sa jej pýtala niečo ohladom školy, ona že čo sa jej to pýtam, že na čo do tej školy chodím, takýto nesmelí ľudia nič nedokážu, nechodím na zábavy lebo sa bojím, že mňa život ofacká, že sa nespamätám...toto mi povedala,ja sa snažím chodiť na zábavy ale vždy ked idem tak sa blbo cítim (mám nízke sebavedomie, to bude tým)a v škole sa snažím baviť s každým len to ona nevidí......a potom neskôr mi povedala že to mám brať s nadhľadom, ako??ked to sa nedá a neni to prvýkrát.

efrodita

refresh, toto zase nehovor, ja som zila na psiu knizku 5 rokov:) Nemyslim si, ze sme tym zhresili...Hehe.

aqua, to nie je o trcani doma ci odstahovani sa, ale o tom, ze ked si najdes svoju lasku, tak je jasne, ze s nim chces aj zit, nemozes to pochopit, ked si to nezazila. Ja som z domu odisla ako 21 rocna, kvoli NEMU. No ved uvidis, az ho stretnes:)

aqua_

Ivka, ja mám 30 rokov, som slobodná a "trčím" doma s rodičmi. A nemám s tým žiadny problém. A ani ma nikto nebombarduje žiadnymi otázkami, že kedy si niekoho nájdem a pod. Veď to neznamená, že keď mám 30r., tak sa zrazu "niekam" odsťahujem... Nemám na to žiadny dôvod. A ak sa to niekomu zdá čudné, je mi to jedno. Aj mne sa zdá čudné, ako iní ľudia žijú, napr. keď počujem tie hádky u susedov, ako si nadávajú do ***, tak mám dosť. Nepotrebujem si niekoho hľadať len preto, aby som už bola "na poriadku", či ako sa to kedysi hovorilo :o)) Tak teda žijem "v neporiadku" :O))))))

bingham

Heej Jani :), to ze mam dobre nazory na vztahy si myslela ironicky cooo ??? urcite si si ma s niekym splietla...:DDDD

Ja sa vo vztahoch vobec nevyznam....a preto ich ani neriesim....:))), ale trafila si ked budem mat 40 tak to urobim ako si pisala.....:)))

janka24

a tušim som i ta zmýlila s iným nickom-kedže sa tu tak striedaju akosi podobne...ale stojim si za tým, že raz ta to prejde:-)