ahojte potrebovala by som počuť vaše názory skúsenosti ohladom toho ako reagujete na to, že prečo nemáš priateľa/priateľku??mna to už nebaví počúvať od mami- som zvedavá koho nám ty dovedieš, dúfam, že to nebude o sto rokov a ani sa toho človek nedožije...to mi dnes mama zadelila..ako vy na takého otázky reagujete??
slobodní-nezadaní
Noo lenka zas az tak dlho si necakala :))))) ja mam teraz 22 a pri predstave ze by som sa mal zenit a byt iba s jednou zenou.......my neni zrovna moc do smiechu.....:DDDD
Radsej budem verny svojmu idealizmu, ten ma nikdy nesklamal
t333 dnes je piatok tak..... :DDDD.. dufam ze kantnes niaku...
mna aj tak vzdy najviac pobavia 16-17 rocne baby, ktorych prepadne strach z toho, ze si nikoho nenajdu :-)))
lenka:
hehe, sorry ale musim sa zasmiat...
mked pises, ze mas 22 babo na ceste a hovoris, ze si si pockala...
ale vzhladom na to, ze vo vasej rodine je bezne sa vydavat/zenit v 18 tak sa ani necudujem....
Nie je to idealizmus, nechapem naco si zacat vztah, o ktorom vies, ze bude docasny. Pozri sa, ja som tiez neverila, ze sa mi to podari, v nasej rodine sa vsetci aj v sucasnosti zenia a vydavaju v 18ke. Ale pockala som si, dnes mam perfektneho manzela a babo je na ceste:) a tym, ze mam 22 som podla mna nic nezmeskala, aj ked to moja rodina nikdy nepochopi...uz teraz si myslia, ze som mala mat minimalne jedno dieta v skolke...
lolek:
vidis... v podstate to vidime rovnako az na to, ze ty to skusis s kazdou a az potom sa presvedcis, ze to nie je ono, zatial co ja nie som typ, ze by som siel do vztahu s tym, ze skusim a preto som 300 rokov nikoho nemal....
No co na to povedat? Ja mam skor opacny problem. Uz ani nechcu vediet ako sa ta "terajsia" vola, nakolko si myslia ze je to znova len jadna z tych mnoha.
Nasi si skor myslia ze sa nikdy neozenim kvoli tomu ze akosi nedokazem dlho s jednou osobou vydrzat. V podstate maju pravdu, aj ked ja verim ze aj ja stretnem tu pravu, aj ked sa mi to zatial nepodarilo. Clovek nemoze za to ze stretava same histerky a truby. Alebo je mozno chyba vo mne...
a presne ako pisal t333...nie je problem niekoho najst, ale problem je najst toho spravneho...a ja ti radim, aby si sa nenechala okolim dotlacit do niecoho, len preto aby boli oni spokojni...ty si si strojcom vlastneho stastia
ale urcite najdes, ved si mlada, pekna a inteligentna baba :-)...a na take reci reaguj s usmevom alebo ich ignoruj...aj ked to je dost tazke, ked to mas kazdy den na tanieri...
no ahojte mám 20rokov, bývam s rodičmi, brat sa oženil a býva na byte a sestra sa vydala a býva preč..tak som z našimi sama. nenávidím ked ma niekto do niečoho tlačí a to robí podla mňa mama, aby som si niekoho našla, lenže to nie je také ľahké..