Dobry den, vysledky vyteru - streptokok, nie silny, ale je tam.. Doktor navrhol najlepsiu liecbu, vraj penicilinova injekcia, ktora ich zahubi. Ale problem je v tom, ze som na penicilin silno alergicka a moj organizmus ho neznesie :( Co teraz? Su nato aj ine lieciva?
Streptokok v posve
určite môže spôsobovať bolesti a pálenie pri pohlavnom styku...
chcem sa spýtať, nemôže streptokok spôsobovať ťažkosti pri pohlavnom styku-myslím bolesti?stále sa mi opakuje ten streptokok....som už zúfala!!!!!!!!!!mám izbového psíka,všade sme spolu spinkáme a tak....nemôže to mať aj od neho?
určite zistím presný názov ,ozvem sa,ale vdaka .
Streptokokov je hromada, niektore su velmi skodlive, niektore neskodne a niektore dokonca patria medzi probiotika, tj pre nas uzitocne bakterie(pozri streptococcus termopilus v jogurtovych kulturach.
Takze konstatovanie, ze mas streptokoka bez urcenia ktoreho je konstatovanie uplne na nic, len kvazidiagnoza.
ak vám povie gynekolog že steptokok v pošve je neškodný,a niekedy sa ani zničiť nedá,je to normálne???
majka
vazne si myslis,ze tvoj gynekolog je uplny debil a nevie ake ine atb ti ma dat?len skusaj alternativnu medicinu.............
Ak Ti priatel robi oral, tak pozor - mohla si ho chytit od neho. Nech ide tiez na vysetrenie...
mozem sa opytat ze ake si mala priznaky ? ked si sla na test kde ti zistili streptokoka...nemala si nahodou caste mykozy? lebo ja mam skoro stale a bojim sa toho isteho
-odkaz odstránený-
Citricidal dostanes aj na Slovensku aj v Cechach, daj si to do Google.sk alebo cz.
Na Slovrensku to ma firma Biozdravie.sk
v Cechach zase regeneracetabor.cz pokial viem