Zajtra zacinam chudnut

zuzanka65

Andrea, uz si pocula, ze chudnutie sa zacina v hlave? Tak ja ti odporucam zacat zajtra rano s tym , ze si povies: "Tentoraz vydrzim viac ako tri dni" Aj mne by sa zislo dat dolu aspon 10 kg. Napis sem zajra, napisem aj ja, mozno sa rozhodnem a dam sa na to tiez. Drzim ti palce.

sosaso

andrejka, trubicaaaa ti tým podľa mňa chcela povedať, že ako sa hovorí: Zajtra zajtra len nie dnes, vraví každý lenivec.

..tým nechcem povedať, že si lenivá, len keď chce niekto skutočne schudnúť, tak začne hneď a nebude si stále hovoriť, že zajtra ;) zajtra si povieš, že znova zajtra atď..

..ale každopádne držím palce :)

babanka

Keď budeš myslieť na to, kvoli čomu chceš schudnúť, tak sa Ti to podarí, uvidíš, držím prsty, trošku menej papať a viac pohybu

sosaso

Podľa mňa máš už od začiatku nesprávny prístup.. keď do toho ideš s tým, že "aj tak to nezvládnem, vydržím maximálne 3 dni", a pod.. keď si budeš hovoriť toto, tak to skutočne nezvládneš a do tých 3 dní to vzdáš..

Podľa mňa by si mala hlavne vo svojej hlave zmeniť prístup a potom to pôjde ľahšie a hlavne pôjdeš do toho chudnutia s radosťou, motiváciou a predstavou o krásnej štíhlej postave.

..držím palce :-)

cokoladka898

tak preco pises ze chces schudnut a hned nato, ze to nevydrzis viac ako den.nie je tam vobec ziadna logika.
co si tymto chcela povedat, lebo ja to nechapem.ale inak drzim palce