Ok rozhodla som sa ze od zajtra chudnem.
Meriam okolo 175cm a vazim 95 kil. Od zajtra sa zacinam zdravo stravovat a cvicit a naschval sem napisem kazdy den co som zjedla a kolko vazim. Lebo ja viem ze to nedodrzim ako sa poznam tak mi to vydrzi asi 3 dni.
Zajtra zacinam chudnut
tak uz je to 3den, co sa drzim :) taka som stastna, ze to konecne ide. dnes som bola v posilke a aj v saune za odmenu :) som zvedava rano na vahu, aj ked o tu mi tak nejde, skor o oblecenie, ze uz mozem v rifliach aj dychat :) ale tak ked ide vaha dole urcite to potessi a motivuje. baby drzte sa aj ja sa budem :)
tak toto bola cista moja citacia:) tieto vyroky som hadzala casto:) ale uz raz som sa zatala a schudla pekne no uz sa bojim pokracovat aby mi ostali nejake prsia:)
zuzic ved to dnes sa este napapkam lebo zajtra uz nebudem moct pride rano a joj ved este jeden kusok by nevadil ved zajtra uz zacnem na 100% a bla bla :D
kgtm to je pekna myslienka:) no nie je take lahke sa psychicky vyrovnat s tym ze by uz dnes nemala jest oblubenu sladkost:)
zajtra zajtra len nie dnes...vravi andrejka..hmm dnes je uz 13teho a po tebe neostal ani puch...:D preco si baby hovorite od zajtra? od 16teho..od 25...preco nie hned? je jedno ci je rano , obed, alebo vecer proste zacat pit vela vody ale velmi vela vody...to musi byt ako zaklad a doladit si stravu uz podla seba ... baby nie zajtra zacnite uz dnes lebo ja som bola taka ista a kazdy den bol zajtra...
Ahojte baby :)ja sa tiez rada pripojim :) vzdy zacnem cvicit asi tyzden cvicim a zrazu nejak vela v skole alebo zacnem byt chora :/ tak ako teraz :/ tak dufam ze uz teraz sa mi to podariii....a mam 173 a 84 kg. Drzim palce :)
andrejka nechaj mi tu na seba mail alebo icq velmi rada ti poradim s chudnutim aj jedalnickom :)
alebo ...dnes za peniaze,zajtra zadarmo :)