Ok rozhodla som sa ze od zajtra chudnem.
Meriam okolo 175cm a vazim 95 kil. Od zajtra sa zacinam zdravo stravovat a cvicit a naschval sem napisem kazdy den co som zjedla a kolko vazim. Lebo ja viem ze to nedodrzim ako sa poznam tak mi to vydrzi asi 3 dni.
Zajtra zacinam chudnut
ahoj andrea :) rada sa k tebe pripojim :) ve dvou se to lip tahne :) ja vazim 82,5 a meria 178. pred letom som sxudla na 76kg, lenze potom som mala skuskove obdobie, a to ja ked sa ucim tak sa pritom musim napchavat. No a o dva tyzdne idem na dovolenku, a ked si predstavim, ze sa mam dat do plaviek, je mi nevolno :( takze od vcera drzim dietku :) vcera som sa pekne drzala, aj cvicit som bola, a dnes si chcem dat ovocny den, a pojdem aj do posilky a sauny. tak sa ozvi ako sa dari tebe :) drzim palce
Ahoj Andrea_303-mám podobný problém,a veľmi túžim už konečne začať.Keby som mala pri sebe blízku priateľku,tak by sme chudli obe,ale nemám s kým začať.Keď som chodila na atlas,podarilo sa mi schudnúť 7 kíl,ale teraz už tam chodí málo žien,tak to nejak nejde.Ja mám výšku 153,a vážim 70.Nikdy by som neverila,že raz budem tolko vážiť.Ked som sa zaľúbila schudla som tých 7 kíl,a potom ked som sa vydala,nejak tá váha šla hore,a teraz to už nejak neviem znížiť.Takže ideme do toho???:)))IDEME,a BASTA:
andrea_303: máš takmer 100 kíl, kým si to v hlave jednoducho neuvedomíš, ako hrozne veľa to je, tak v sebe tú silu schudnúť nenájdeš.
Ja mám pocit že ten príspevok som písala ja, tiež si stále vravím že od zajtra začnem a vydržím tak 3 dni. Ale Ty si ma inšpirovala a ja to skúsim tiež, ale nie od zajtra ale od dnes. Moja postava vyzerá určite horšie ako tá tvoja- mám 164cm a 93kg. Držím Nám palce.
Určite to zvládneš. Mne sa to tiež darí. Je stránka Nová línia..tam som čítala aj o chudnutí v spánku. Je to celkom zaujímavé
ahoj andrea_303, ak si sa uz rozhodla drzim ti palceky. Ja sa tiez snazim v podstate za 3 mesiace isli dolu asi 3-4kg, ide to pomalicky, ale zdravo.
No tiez mam niekedy slabe chvilky a dam si kludne aj kolacik s kavickou. takze chod na to pomalicky a spociatku vynechavaj mastne jedla a tie sladkosti skus obmedzit, alebo si skus kupovat take, kde nie je tolko sacharidov a cukrov. Vzdy si pozri na obale..
A kludne sem napis, lebo viem ze je to tazke niekedy. JA idem za taku hodinku cvicit, ani sa mi moc nechce do tej zimy ak mam pravdu povedat, ale idem, zasa som vymeskala minule.
Tak vela stastie pa
ale andy :)..to zvladnes :)....len musis nabrat sil...a dopadne to fajn, hlavne nezvdavat sa !!! ak by si chcela tak si tu mozeme pisat :), ja v podstate tiez menim jedalnicek, nezdrave von....a k zdravemu mam otvorenu naruc,ale nic drasticke :)...lebo to nikde nevedie :)
hahaha prepac chcelo zto byt schudnut nevim preco som napisla spievat :D :D:D
andreaaa ahoj, mne sa nezda ze si moc presvedcena ze chces spievat ale v kazodm pripaade ti drzim palce teda :)
Skus si dat nejaku motivaciu, ked sa ti to podari co spravis :)
A pravda- hlavne si povedz PRECO chces schudnut, mohla by si napr zacat zdravim :)