vzrusenie v manzelstve

Príspevok v téme: vzrusenie v manzelstve
manzelka

Som vydata uz 8 rokov, mame s manzelom dve deti. Nas vztah je velmi dobry, sme priatelia, partneri a milenci zaroven. Ale akosi nam zmizlo vzrusenie pri milovani a ja si coraz viac uvedomujem, ze mi to chyba. Manzel je cez tyzden pracovne vytazeny, cez vikend vecer pozera telku alebo ide spat. Nase intimne stretnutia sa zuzili na "rychlovky" - on ze vecer nevladze, ze radsej rano, no a rano okolo nas pobehuju deti, takze nic moc. A zacinaju take bezne vyhovorky ako "Boli ma hlava", "Som unaveny" atd. Ja viem, ze ked ma chlap toho vela v praci, sexualna chtic sa zmensi, ale na ako dlho? Ja nesmierne tuzim byt milovana, sex pre mna znamena velmi vela ... A problem je v tom, ze zacinam mysliet na niekoho ineho. Nie je to konkretna osova, ale ked vidim romanticky film alebo pocuvam pekny sladacik, zacne sa mi krutit v podbrusku (baby, ved to poznate) a rozplacem sa . Chyba mi vasen, to, ze niekto po mne tuzim. Nepovazujem sa za krasku, ale po dvoch detoch mam postavu ako ked som mala 18. Muzi sa okolo mn akrutia, ale ja som slepa, zamilovana do manzela - len dokedy? Co ak ma niektory premoze a najdem u nho to, co mi doma chyba? Skusala som na manzela aj jahodky a cokoladou, sexi pradelko, ale vsetko je len tak na jedenkrat. A naviac - ked sme spolu vecer, je na mna prilis rychly, ked rano, tak castokrat len uspokoji on mna a ja mam potom z toho depku, ze ho uz nevzrusujem. Poradte, prosim ... ako vratit vasen do vztahu? Dakujem.

janekMY33

tazka otazka a mozno na to existuje lahka odpoved ale ci ti ju niekdo da????Pomohlo by aby sa citim previnilo ze ta akoze podvadza a potom by sa ti venoval ako sa patri ale kde naist zenu ktora by snim flirtovala a drazdila by ho ale nevispala by sa snim za ziadnu cenu

Micija

u nas som to vzala do svojich ruk. Nakupila som si na superlove sexi pradlo, parfem s feromonmi, masažne oleje, gely, vibrator a spravila som mu poriadnu show a dlho sa pozerat nevydržal a pridal sa ku mne, pomohol a mi a už to šlo. SKus to tiež tak nejak a možno to pojde

leusa009

porozpravajte sa ! a ak to nepojde inak tak mu nakvapkaj spanielske musky (my ich mame zo superlove v takej malej flasticke) a chut na sex sa nastavi ;)

alexxka

určite niekoho má...robí dlho do noci...ako to vieš?môže byť s nejakou bokovkou,keď mu nechýba sex...lebo zdravému mužovi sex teda chýba,ja som vydatá 20 rokov a v našom vzťahu je to práve muž ten prvý,ktorý po mne zatúži,aj keď nehovorím,že niekedy začnem aj ja ako prvá:)neviem si predstaviť,aby sme spolu nemali nič tri týždne-milovanie utužuje vzťah-a nikdy sa nenáhli,skôr ráno zmešká autobus do práce.)

AdamKrt

manzelka:

nech si najde dobreho riaditela a on to bude kontrolovat. Moze sa tak potom venovat Tebe, ci dalsej firme...

Stoji mu to za to, ze mozno nezarobite az tolko vela, ale budete stastnejsi za to, ze bude mat sice viac penazi, ale rozpadnute manzelstvo ?

manzelka

Dakujem za reakcie ... Muc - ja neplanujem neveru, ani nahodou. Len neviem, ako vztah ozivit. Mozno sa vam to bude zdat divne, ale ja sex skutocne potrebujem a s nim som zazila tie najkrajsie chvile ... Ale akosi to medzi nami chladne, pozname sa uz vecnost, akoby sme si boli zvykom. Manzel je podnikatel a pracuje casto dlho do noci. Ja ho chapem, ze je unaveny, no potrebujem ho. ono sa to da - tyzden, dva, mesiac taky velmi triezvy sex - ale potom uz blbnem z toho, som nervozna, citim sa odstrcena. Uz sme mali niekolko rozhovorov na tuto temu, a on to vsetko chape, ale zmena velmi nenastava. Mozno mate alebo ste mali podobny problem, ako ste ho riesili?

AdamKrt

A preco je vytazeny ? Ak je zamestnanec, nech uvazuje nad inou pracou, alebo nech si toho berie menej.

Ak je podnikatel, moze za seba hladat nahradu, nejakeho manazera a on bude robit len kontrolu.

Pripadne si cez vikendy niekam vyrazte. Deti dajte postrazit starym rodicom, ci priatelom.