caute kocky, tak ja chudnem uz 6. tyzden, schudla som 4.kila, teraz mam 56 ale chcem mam 54( tento ciel som mala ze do leta ale som rada ze to ide tak rychlo, uvidim ako to zaskrtia vianoce :)) Mozno to neni vela ale ja som zacala aj dost sportovat, tak 3-4 krat tyzdenne do posilky na beziaci pas, stepper a orbitrek plus trosku brusacikov a tak, takze sa mi spavnila aj postava a dufam ze som nestratila moc svaloviny.
jem 5 krat za den, ranajky-chleba s maslom, sunkou, zeleninou alebo s dzemom albo so syrom, na olovrant nejake ovocie, alebo acidko ochutene, obed-maso so zeleninou, leco, zapekany karfiol, brokolica alebo proste nieco take plus zeleniny vela, potom mam olovrant, zase krajec celozrn. chleba s jogurtom alebo niecim inym no a na veceru papam tuniaka so salatom, alebo cottage-cheese alebo nieco ine ale bielkovinove!!! plus pijem 2-3 litre vody denne. myslim ze moj jedalnicek je uplne vyvazeny, uz nemavam ziadna navaly hladu a chuti na sladke, citim sa ovela lepsie a hlavne sa pacim sama sebe, pretoze aj ked som nebola vobec tucna tak som bola take proste makka, chapete :). Konecne som pochopila ze 2 tyzdnovymi dietami bez sportovania si akurat clovek ublizuje a som rada. teraz mi pridu temy 10 kg za 10 dni na smiech a zaroven do placu...