jedlo pri chudnuti

Príspevok v téme: jedlo pri chudnuti
dietnicka

Zalozila som temu,kde si mozeme poradit ak vieme,co je vhodne a co nieje vhodne pri chudnuti...

ja by som sa chcela opytat mozu sa pri chudnuti jest pomazanky?

neviete,ake varene jedla niesu moc kaloricke?napr rizoto,halusky s kyslou kapustou ,sunkova pizza a co este ?skuste sa pripojit ak mate napady:-)

ja uz neviem,co si vyvarat :-(

datelinka

zuzic, cestoviny mozes, ale pravdaze s mierou :-) radsej si daj ku vsetkemu zeleninku, aby si nemusela vela ostatnych "nezivych" jedal :-)
miery, myslis prsia, boky, pas?

zuzic

denz ale tebe sa to povie ty si chlap:)) na tebe to aj tak neni tak vidiet ako na holke. ale ako si ja najdem chalana ked budem tlsta? myslis ze mna to bavi?:) ma ide porazit ked vidim ako totalne chude kocky sa naapchavaju a nic nepriberu a ja zjem jednu cokoladu a uz priberem. no neni to nespravodlive?:)
ale inac mas uplnu pravdu zijeme len raz, tak preco si neuzit? jaj teraz mam chrobaka v hlave...:)

zuzic

denz: klavesnicova hra to sa tesim:) no nepreslo mi to tri mesiace:) ale strasne sa bojim dnes sa to rapidne zhorsilo a ja jednoducho neviem...

zuzic

datelinka a mozem cestoviny?
denz nenahovaraj ma lebo ja som strasne ovplyvnitelna:) a potom ked zjem nieco skarede budes nadavat tebe:)

datelinka

zuzic, daj si akykolvek salat - cestovinovy, zelerovy, kapustovy, strukovinovy, pripadne zeleninove rizoto, cestoviny s troskou tuniaka, alebo hrianku s paradajkou, cesnakom a oreganom :-)