jedlo pri chudnuti

Príspevok v téme: jedlo pri chudnuti
dietnicka

Zalozila som temu,kde si mozeme poradit ak vieme,co je vhodne a co nieje vhodne pri chudnuti...

ja by som sa chcela opytat mozu sa pri chudnuti jest pomazanky?

neviete,ake varene jedla niesu moc kaloricke?napr rizoto,halusky s kyslou kapustou ,sunkova pizza a co este ?skuste sa pripojit ak mate napady:-)

ja uz neviem,co si vyvarat :-(

zuzic

no to je bozske:) mnam:) hned by som zhresila:( predchvilou tu pobehoval brat s niecom takym hriesnym a mysela som ze ho ozbijam no potom ma napadlo ze chudnem a bolo po chuti:) ale toto mi nehovor som hrozne hladna:)
inac denz chcela som ti povedat ze na buduci tyzden idem na to usne...uz budem musiet...

7ivka777

a este som zabudla ze niekedy je najvacsi problem v tom ze clovek stale mysli len nato ako chce schudnut a mne uz z toho zacinalo tiez sibat....a az ked som sa nato tak trocha vykaslala zila som zdravo ale nezatazovala sa az tak vahou a vedela som ze ked sa zdravo stravujem a mam pohyb tak kila pojdu dole..a chvalabohu idu a to sa ani nevazim ale viem to podla oblecenia...psychika je velmi dolezita ked budete stale mysliet len ze ake ste tucne a lutovat sa a drzat drasticke diety to je na nic...treba sa tesit z toho ze sa snazim zlepsit svoj zivot a je potrebne aby vas to bavilo a nie stat pred chladnickou a modlit sa aby som nezhresila...