jedlo pri chudnuti

Príspevok v téme: jedlo pri chudnuti
dietnicka

Zalozila som temu,kde si mozeme poradit ak vieme,co je vhodne a co nieje vhodne pri chudnuti...

ja by som sa chcela opytat mozu sa pri chudnuti jest pomazanky?

neviete,ake varene jedla niesu moc kaloricke?napr rizoto,halusky s kyslou kapustou ,sunkova pizza a co este ?skuste sa pripojit ak mate napady:-)

ja uz neviem,co si vyvarat :-(

zuzic

vzdy to bude lepsie ako ked nepocujem ze si spoluziacky o lavicu za mnou robia zo mna srandu...im sa to zda nenormalne vtipne smiat sa na mne...:( a co nemam pocut?:)) denz a co mi bude ten doktor robit?:( ja sa asi zblaznim ty kokso mi ide odrazit hlavu...

zuzic

datelinka ze si taka vtipna:)) no ja som si pas merala vzdy na najsirsom a vzdy ma islo porazit:)) ze cim to bude sak potom nie som az tak na tom zle:))

datelinka

prsia si merias na tom najsirsom mieste, teda obvod okolo vrcholov bradaviek, pas na tom najuzsom, teda zhruba par cm nad pupkom a poky zas na tom najsirsom, neviem ci to dobre odhadnem, ale asi dve tretiny zadocku, alebo tam, kde mas tak zensky zaoblene boky :-))
denz ti to pri najblizsej prilezitosti odmeria :-)

datelinka

zuzic, daj si zajtra kludne stejk, teraz by ti bolo tazko :-) a daj si k nemu salat z cinskej kapusty s kukuticou, ziadne hranolky :-)

zuzic

prosim ta denz mysli na mna lebo normalne mi uz ide roztrhnut hlavu od nervov..si berem aj macika:) len nech to mam uz za sebou:( drz palceky