CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

teddynka

ahojte. trápi ma jedna vec na ktorú neviem zabudnúť. Môj priateľ ma podviedol s jednou ženou na festivale keď som tam ja nebola. neviem sa s tým vyrovnať. odpustila som mu to lebo som dosť viditelne spoznala ze toho lutuje. To však nemení nič na tom, že mne to stále nebehá hlavou. neviem co mam robit. od tej doby som zacala velmi ziarlit. stačí ked si trosku vypije a ja normálne čuchám ako pes, že aby nic neurobil. on ma chápe a nevyčíta mi to ale povedzte co je to za vzťah ked sa stále bojím? potrebujem to vyriešiť. rozchod nie je riešenie :(

zufala4210

rony vies co treba?? :D pekne handry hlavu hore a poriadnu zabavu na diskoteke :D :D a hned ti je lepsie :) :) Ked vidis koooooolko dalsich ich tam je... :))OVERENE :D

zufala4210

jaaj rony este ze tebe sa tu mozem vzdy vykecat :)) Sak my sa chapeme... Mas pravdu , nase SKUTOCNE lasky este na nas len cakaju ........:)) :) Ale zaujimavo sa mi cita to co som pisala ked som zakladala tuto temu .. Uz to vobec nie je take ako vtedy. A to som si myslela ze tie strasnee pocity sa nikdy neskoncia...:): )

rony26

ahoj :-)
no radsej nech to nevedia :-)...tak to je super, ze sa drzis, ved jasne, ze nema zmysel sa trapit niecim co bolo, sice aj mne chvilu trvalo kym som to pochopil, ale nakoniec ma osvietilo :-)...nuz a fb dokaze v tomto smere dost potrapit, lebo je to tak uzasne vymyslene, ze sem-tam sa k tebe tie statusy dostanu aj ked o to nestojis...ale tym sa netrap,raz to caka aj teba, vsak zaujemcovia su ako pises, takze pekna, inteligentna baba, to by v tom bol cert aby si nenasla toho praveho...mozno to chce trochu casu, trpezlivosti, ale o to bude ta odmena sladsia ;-)

zufala4210

ahooj rony , pekny usmiaty den :)))
Ja sa mam celkom fajn , a neplanujem ziadne vianocne depkovanie , aj ked 100% tne to zarucit nemozem kedze prazdniny budu dlheee a casu na rozmyslanie vela. Ale no uznaj , oplati sa mi sa trapit nad nim ked viem ze on bude cely stastny s nou?? Hmm asi niee:)) A obcas som dokonca nutena precitat si ich vyznania na FB , kedze vidim co pise. Ked som to videla prvy krat tak ma to akoby "popichalo" ved vies ako to myslim , aky to je pocit. .. Ale potom som si povedala.. kasli na to aj ty raz zazijes lasku..:) Si u chlapov ziadana, len si este nestretla toho spravneho............. Vies rony ja si o sebe nemyslim ze som neviem aka krasna uzasna a dokonala.. Ale vidim ze nie som "lahostajna" opacnemu pohlaviu .. Ved vies..:)) Al e zatial som sa tak skutocne a pravo nezalubila.. Aspon teraz nie. Ale vsetko raz casom pride.. A pochmurne myslienky od seba odhanam najviac ako sa da.. Jaj rony keby tí "nasi " vedeli kolko my ich tu uz riesime........:)

ronny26

ahoj :-)
no som tu teraz minimalne, casu je malo...inac sa mam dobre, by som povedal, ze zo dna na den lepsie, aj dnes som sa tak poobzeral okolo seba, tak mi z toho vyslo, ze som jeden z tych stastnejsich a tak mam dovod na usmev minimalne do dnesneho vecera...no a zajtra sa poobzeram zase :-)...a ty ako?...dufam, ze nechytas nejake depresivne predvianocne stavy? ;-)