Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

hmmm, co medzi nami bolo?...chcel som napisat laska, no neviem ci je to vhodne oznacenie pre nieco co je jednostranne a nenachadza odozvu u druhej osoby...ale som presvedceny, ze to bolo viac ako nejake poblaznenie, zamilovanost, nic take som este nezazil a sympatie boli obojstranne (aspon v prvych mesiacoch)...ja som sa pri nej citil ako v siedmom nebi, ked som bol s nou nepotreboval som vzduch, lebo pri nej som ani nedychal, nepotreboval som zem pod nohami, lebo som sa vznasal v oblakoch, nepotreboval som nic, len ju pocut, vidiet, byt s nou aspon na malu chvilku...s odstupom casu to hodnotim asi tak, ze to bolo krasne, ale skoncilo to, ja to musim prijat a vybrat sa inou cestou, na ktorej dufam stretnem nieco podobne krasne...
a som rad, ze sa ti dari ovladat svoje myslienky, lebo o tom to je, ty rozhodujes o tom comu venujes svoj cas a energiu co i len v podobe myslienok...len tak dalej :-)

zufala4210

rony a medzi vami co vlastne bolo?? Teda dufam ze ta tou otazkovu velmi netrapim ... Pred 4 dnami som bola v meste uz poletoval sneh , tie pesnicky... ale snazila som sa ovladat svoje myslienky tym spravnym smerom :) :)

rony26

no jasne, ze zalezi na tom ako sa k nim postavis...ano, spominat sa da aj so slzami v ociach, utrapene a bolestivo...to je vsak spominanie, ktore zvazuje, ktore ta puta k minulosti, k niecomu co bolo...no spominat sa da aj s usmevom na perach, da sa mysliet na to pekne co bolo, podakovat, ze si si to vobec mohla zazit, lebo nie kazdy ma to stastie, ze sa stretne s uprimnym citom tvarou v tvar...a hlavne sa neobvinuj, ak si aj urobila nejaku chybu, tak clovek sa predsa uci na vlastnych chybach a ak je inteligentny (co ty rozhodne si ;-)) tak ich uz neopakuje...a viem, ze tie pocity ta sem-tam prepadnu, ze sa tomu neda uplne zabranit, no nenechaj sa nimi ani ovladat...pamataj, 5-10 minut a dost !!! ;-)

zufala4210

Najhorsie su spomienky ktore nedaju pokoja , ktore stale zaliezaju hlboko do srdca... Bolia, a trapia.. Myslis ze zalezi na cloveku ako sa k nim postavi? Nechcem to skutocne uz sa nechcem trapit, uz mam toho DOST !!! Uz su to mesiace... A predsa to stale prichadza, stavy a pocity ze moja jedina laska sa skoncila skor ako sa vobec zacala a za svetko mozem len a jej JA !!!! Ja som sa jej VZDALA!!!

zufala4210

dik fialocka budem sa snazit sa netrapit...pridu dalsi viem , ale ja by som bola najradsej keby ten dalsi co pride bol posledny.... rony drzim palceky! len tak dalej , si silny chalan:)

fialocka

Zufala, nesnaz sa na neho zabudnut, to sa ti nepodari, snaz sa zmierit s tym, ze uz spolu nie ste. Si este mlada, pridu dalsi, s ktorymi to pojde lepsie a sproste chyby neurobis, lebo si sa poucila. Netrap sa,...

rony26

ked ma prepadne pocit samoty, tak sa prefackam, pustim si nejaku zivu hudbu a snazim sa to zahnat...pred par mesiacmi som s tym bojovat nevedel, zato som sa vedel velmi dobre utapat v sebalutosti a premyslat dookola nad tym co bolo, nebolo, mohlo byt a nebude a pod....ale to uz nemienim znovu zazit, je to strata casu, energie, s tym je koniec...a tiez je to prvykrat co som sa pre niekoho tak trapil, nic podobne som dovtedy nezazil, s nou som bol skutocne stastny, bez nej nestastny...no a teraz hladam cestu ako byt stastny bez nej...a v podstate mozes byt rada, ze byva dalej, ver mi, ze keby si ho mala mat na ociach stale bolo by to omnoho tazsie...a to ci ho niekedy uvidis, stretnes, to teraz neries, teraz nato rozhodne nie si este pripravena, ale raz ked stretnes toho praveho tak sa budete vediet v pohode stretnut, porozpravat, zaspominat a zasmiat sa, ale bez toho aby ta to zlozilo, uz to bude len pekna spomienka

zufala4210

rony kdeze si ? :) Asi praca...
Co robievas ked ta prepadne pocit samoty?? A inak stalo sa ti uz niekedy ze si sa takto pre niekoho trapil? Vies, mne nie, asi preto to tak bolelo lebo nikdy pred tym som nic take nenazila.. Opacne pohlavie ma az tak dovtedy nezaujimalo.. A mna jedina vec ktora obcas potrapi je ta, ze mozno ho skutocne uz NIKDY neuvidim .. Ze uz sa nikdy osobne nestretneme, maximalne si obcas napiseme. A onb este byva pekelne daleko odo mna.. To je taky divny pocit.Vies ked miluje ju , naco by este tuzil po stretnuti so mnou .. A toto NETUSIM ako mam brat .. Akoo to prijat ... Asi sa s tym iba zmierit.

zufala4210

A co sa tyka jej , vidim ako ho skutocne lubi a on ju ani nehovorim ...Neviem preco som ja k nemu necitila to co ona. Bol moj straasnee blizky clovek , clovek ktoremu som vedela vsetko povedat ... Proste neviem Ti vysvetlit co som k nemu citila.. ale zrejme tam ta skutocna laska chybala. Ale zas preco som sa teda tolko trapila ked si nasiel druhu?? Precoo bolo tolko bezsennych noci ,tolko vycitiek ... ???Fakt nechapem .A bola by som zvedava kolko im to vydzri . Mozno je to laska na cely zivot.. Aj ked onama 18 a on o 9 viac..
Ale obcas stale chyba.. Ale je to fakt len OBCAS .. A iba par minutiek :) Riadim sa Tebou ze zle myslienky treba zahnat .. A cakat na niekoho ineho koho mi nahoda pritrafi:)