CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

zufala4210

rony veru cas asi naozaj lieci .. Len mne sa to vtedy fakt absolutne nezdalo ze niekedy to este bude fajn .. Vtedy mi bolo psychicky tak zle ako hadam este nikdy..Najhorsie bolo uvedomit si , ze to tak zostane ze mozem spravit co chcem aj tak bude s nou .vtedy som nevedela jest , len som plakala a donekonecna som nechapala co sa stalo. Dnes sa na to pozeram z ineho uhla. On bol clovek ktory poriadnou nahodou vstupil do mojho zivota bol jeho sucastou mesiace, ale teraz.. Asi nastal cas aby asi z neho vystupil. Nehovorim ze nie sme kamarati , sme , ale uz to je take neosobne, uz sa nevieme spolu ani tak rozpravat , ja mu malo pisem , lebo mi to zbytocne ozivuje vsetko co bolo ...Aj ked niekde hlboko v mojom podvedomi stale zostava.

rony26

ja to citim uplne rovnako, tiez ma to posunulo v tom zmysle, ze uz vnimam veci realnejsie...v podstate sa stotoznujem s kazdou jednou tvojou vetou v poslednom prispevku, fakt si to vystihla...a aj dalsie reakcie su uplne trefne, cas naozaj lieci, sice je to u kazdeho individualne, ale je to tak...akurat ked je to cerstve tak to vyznieva ako otrepana fraza...a ci ju vidavam?...ano, v podstate z vlastnej iniciativy ju idem raz za cas pozriet, sem tam popiseme na nete a to je cele...a ty ako, ste v kontakte?

wrs

zufala4210.. ten cas sa zda nekonecny.. neboj nista..prejde to ako voda.. ani sa nenazdas..a budes pri dakom novom fesim..co bude lepsi a spolu budete na fore radit novoranenym ludom..tvojho ex tiez dakto opusti/sklame/oserie, co sa isto stane.. a Ty budes nad vecou.. je to jeden velky kruh..

Magy

zuzic - to je rozne. Zalezi na dlzke a hlbke vztahu, osobnosti daneho cloveka a vyvoji po udalosti - nicnerobenie (aj v dosledku smutku) to len zhorsuje a predlzuje..

Magy

zufala4210 - kazdy sa o tom skor ci neskor presvedci, ze cas lieci. A to co na zaciatku vyzeralo ako beznadejne a totalna katastrofa sa s odstupom casu moze ukazat (a casto aj ukaze) ako pozitivum, z ktoreho sa clovek pouci a posunie ho to vpred. Len je to tazke vysvetlovat v takej situacii, ked je rozchod a podobne situacie cerstve, vtedy clovek malo pocuva rozumne argumenty. :)

zufala4210

rony ale vies na co som prisla??? ze od kedy sa staloo co sa stalo ... teda hlavne v poslednom obdobi to tak vnimam , citim sa akosi ... Tak inak proste som vytriezvela z tych uzasnych rp , a sms... Neviem ci uplne vies ako to myslim ale.. Trosku sa mi zdvyhlo sebavedmomie .A viac vnimam realitu a ludi okolo seba, situacie.. nezijem uz v takom sne.. Sen ktory sa mi spajal s nim . Nieco co by sa aj tak pravdepodobne nikdy nebolo stalo ....... Myslim ze to co sa stalo bolo na nieco dobre... !!! Aj ked som si to nikdy nemyslela ze tak to bude... INAK TY U SVOJU NIEkedy aj vidavas este? komunikujes s nou?

rony26

jaaaaaaaj, nie niekedy, kazdy den...mam sice psa a je vdacny posluchac, aj na prechadzky chodi rad, no do kina ho nie a nie dostat :-)...no trosku som to chcel odlahcit...ale jasne, ze mi to chyba, myslim, ze som to pisal priamo v tejto teme cca. pred mesiacom a pol, ze to citim ako hlavne minus, ze tu nie je niekto s kym by som sa mohol o vsetko podelit, ci uz s tym dobrym alebo zlym...nemam komu zavolat, poslat sms, neboli by to ziadne prevratne veci, ja by som sa s niekym rad podelil aj o kazdodenne malickosti,no bohuzial momentalne nie je s kym...a chapem aj teba, ze v tomto case to citis mozno o to intenzivnejsie, kedze stuzkova je jeden krasny zazitok, s ktorym je spojenych vela veci o ktore by si sa rada podelila...keby ta to velmi "dusilo" tak si pis nejaky dennicek, mozno to trochu pomoze... alebo si obstaraj psa ;-)

zfala4210

ajoj rony nie darceky este kupene nemam a ani sa mi do toho vobec nechce, posledne roky sa mi tie viannoce zdaju uz take.. na silu . Uz to nie je takee ako ked som bola mala..:) ALe co uz snad to bude fajn .. Len vsade vela ludi kazdy sa bude nahanat ..:/ Uz to vidim .. Posledne dni boli take rusne u mna , mala som stuzkovu .. Bolo fajn..:) Rony aj tebe sa niekedy stava... Ze mas radost , alebo naopak citis smutok , stane sa ti nieco dobre alebo zle a strasne to tuzis niekomu povedat podelit sa o to?? Lebo mne v poslednej dobe dost casto ... chyba mi blizkost osoby s ktorou by som sa delila o kazdodenne radosti a problemy.. ced vies ako to myslim..:)

rony26

teddynka:
to ze "cuchas ako pes" je normalne, sklamal ta, stratila si voci nemu doveru a teraz je na tahu on...sice pises, ze ta chape, ale to nestaci, on ta v prvom rade musi presvedcit, ze sa taky "preslap" uz nebude opakovat, musi si opat ziskat tvoju doveru...bude to asi dost tazke, ale nie je to nemozne...tazke to bude preto, ze si mu sice odpustila, ale nezabudla a stale ta to strasi, moznost, zeby sa to mohlo zopakovat...takze nech sa teraz chalan snazi, ked uz spravil taku blbost, je to na nom
zufala:
ahoj :-)...no dajme tomu, ze som bol, sice to nebolo disco, ale bol som v peknych handrach medzi ludmi ;-)...no vianoce zatial nejako nevnimam, bez toho snehu sa mi to nerata, ale hadam aj to bude, aspon toho 24-teho by mohlo trochu popadat...a este musim darceky riesit, vobec neviem co komu ako kedy :-(...ty uz mas darceky nakupene?