ahojte,
Chodil som s babou rok aj 2 mesiace, boli sme spolu velmi stastni a velmi do seba zalubeni....skripalo to vsak obcas ked sme sa hadali kvoli somarinam, ona je totiz velmi ziarliva, da sa povedat ze az chorobne a vacsinou vznikali kvoli tomu zbytocne hadky....posledne tyzdne nasho vztahu som bol ja dost podrazdeny kvoli praci a kvoli inym problemom ktore som asi dost prenasal do vztahu, priznam sa ze dost som podrazdene reagova najma ked opat zbytocne ziarlila, raz som dokonca tak vybuchol ze som jej povedal ze aby sme sa rozisli, ale hned ma to preslo lebo som pochopil ze ju velmi lubim aj napriek tomu ze je ziarliva.... len ze potom sa ona uz zlomila a chcela sa rozist kvoli tomu ze ma dost trapi svojou ziarlivostou a vadilo jej este ze neviem ustupit prvy pri hadkach a ze sa nespravam ako muž ( inak neviem preco) a ze chce byt sama lebo ju taky vztah vycerpava... to som ju este ukecal aby sme sa nerozisli, ostali sme este tyzden spolu ale opat sme sa par krat pohadali a bolo..... ukoncila to, ze som nevyuzil svoju sancu a ostal som u nej totalne odpisany....uz je tomu 2 mesiace, strasne sa trapim, nechce sa som mnou stretnut ani nic....pokial viem tak nema nikoho ineho....co mam robit?
Ako ju mam ziskat naspat?
Ahojte, neviem či to tu ešte beží ale potrebujem radu či to nechať tak alebo ďalej bojovať. Ide o vzťah na diaľku. Tá diaľka predstavuje zhruba dve hodiny cesty vlakom. Ale to by mi nerobilo problém. Ako sme sa spoznávali zistil som že je iná ako ostatné. Viem že po internete sa dá písať všeličo ale keď sme sa stretli len som si to potvrdil. Nič krajšie som nevidel. No o niečo neskôr to krachlo. Padlo to tak že mi napísala že nieje na vzťah pripravená. Už je to mesiac čo sme sa rozišli a ja ju stále ľúbim ako v deň keď som zistil že to bude viac než len kamarátstvo. Čo mám robiť??? :(
Ahojte, neviem či to tu ešte beží ale potrebujem radu či to nechať tak alebo ďalej bojovať. Ide o vzťah na diaľku. Tá diaľka predstavuje zhruba dve hodiny cesty vlakom. Ale to by mi nerobilo problém. Ako sme sa spoznávali zistil som že je iná ako ostatné. Viem že po internete sa dá písať všeličo ale keď sme sa stretli len som si to potvrdil. Nič krajšie som nevidel. No o niečo neskôr to krachlo. Padlo to tak že mi napísala že nieje na vzťah pripravená. Už je to mesiac čo sme sa rozišli a ja ju stále ľúbim ako v deň keď som zistil že to bude viac než len kamarátstvo. Čo mám robiť??? :(
musíš v tom jasno,čo ak sa to bude opakovať a vyhodíš ju??sadnite a porozprávajte sa ako normálni dospelí ľudia,ak chcete byť spolu.Ak sa ľúbite nebudete si robiť prieky,aj ked kto komu nerobí?
držím palce
vies ale ked ste sa hadali, budete sa hadat aj nadalej :( a na nas baby plati asi jedine a to ked poriadne ziarlime :D skus zariadit aby sa jej dostalo do usi ze s niekym randis...
pordtemi ako by som si ju ziskal spet boli sme spolu dva roky a dasa povedat ze sme sa rozisli koli tomu ze som onej stale pochyboval lebo stale onej rozpravali ze je lahke dievca vzdy som mal podorenie ze ma podvadza vkuse jej niekdo vyolaval pisal a vzdy predomnou chovavala mobil ale som vedel zema velmi miluje len si nikdy nedala povedat stim aby nerobila blbosti s druhimi lebo jej zaluba bola vzdy niekoho natahova za nos a mna to strasbe bolelo ze to neprestala robit a aj koli tomu bol rozchod medzi nami uz je dva mesiace co sme neni spolu ale sa mi zvikla ozivat este a citim zeju to hneva co robila len si to nechce nejak pripustit ksebe ze robila chyby milujema este poradte co mam robit nie sme spolu ale sem tam ju stretnem a pitasa co nove ci mam holku a poviem este nie ale uz asi budem mat tak vybuchne ziarlivostou ja citim ze jej chybam co mam robit mne tie velmi chyba mislim nanu kazdy den a boli ma ze sme spolu neni
a co takto to uz nechat preboliet?...hm?...mna ten moj nechal po 4 rokoch, O.K...mesiac som si dala na smutok a uvedomila so si, ze zotrvavat v depresii, robit si nadeje a stale nanho mysliet je strata casu. Odpusti jej, odpusti aj sebe a nechaj ju zit, najma vsak dovol sebe zit dalej. Nic zle sa nestane bez toho, aby potom neprislo nieco dobre. Situacia je taka aka je a s ty nemozes urobit nic, zmenit mozes len svoj postoj, ber to ako vyzvu byt stastny s niekym inym. Netvrdim, ze mas hned zacat iny vztah - to ej najvacsia blbost aku mozes urobit, daj si nacas, mysli viac na seba, zacni robit veci, ktore ta bavia a daj si taky zavazok, ze na nu budes mysliet co najmenej-a ak aj ano, tak len ako na peknu cast minulosti (na to zle nemysli)...a TES SA NA TO CO PRIDE V BUDUCNOSTI.
najdi si rychlo inu klin klinom sa vybyja ako sa tu pise ked budes mat druhu jak naschval sa ti ozve tato a potom skludom ju mozes poslat vsak ako ta nicila hmm
Keď ju máš tak rád ako tu píses tak jej povec čo k nej este cítiš a že sa pokúsis zmeniť čo sa týka toho žiarlenia že nebudeš tak reagovať.. A aj ty sa pokus robiť všetko preto aby nemusela žiarliť. Ver mi viem o čom rozprávam aj môj partner je príliš žiarlivý ale zmierila som sa s tým a začala som obmedzovať kamarátov lebo viem že mu to vadí.. V prvom rade jej povec čo k nej cítiš a že nechceš to take aké to je teraz.. Dúfam že tí to vyjde a dáte sa naspäť dokopy.