Ako ju mam ziskat naspat?

Príspevok v téme: Ako ju mam ziskat naspat?
maro

ahojte,
Chodil som s babou rok aj 2 mesiace, boli sme spolu velmi stastni a velmi do seba zalubeni....skripalo to vsak obcas ked sme sa hadali kvoli somarinam, ona je totiz velmi ziarliva, da sa povedat ze az chorobne a vacsinou vznikali kvoli tomu zbytocne hadky....posledne tyzdne nasho vztahu som bol ja dost podrazdeny kvoli praci a kvoli inym problemom ktore som asi dost prenasal do vztahu, priznam sa ze dost som podrazdene reagova najma ked opat zbytocne ziarlila, raz som dokonca tak vybuchol ze som jej povedal ze aby sme sa rozisli, ale hned ma to preslo lebo som pochopil ze ju velmi lubim aj napriek tomu ze je ziarliva.... len ze potom sa ona uz zlomila a chcela sa rozist kvoli tomu ze ma dost trapi svojou ziarlivostou a vadilo jej este ze neviem ustupit prvy pri hadkach a ze sa nespravam ako muž ( inak neviem preco) a ze chce byt sama lebo ju taky vztah vycerpava... to som ju este ukecal aby sme sa nerozisli, ostali sme este tyzden spolu ale opat sme sa par krat pohadali a bolo..... ukoncila to, ze som nevyuzil svoju sancu a ostal som u nej totalne odpisany....uz je tomu 2 mesiace, strasne sa trapim, nechce sa som mnou stretnut ani nic....pokial viem tak nema nikoho ineho....co mam robit?

laskaha

maro suhlasim s tebou v poslednom prispevku ale su aj vynimky a ja som toho zivy priklad.. nejdem sa chvalit, mozno skor ta povzbudit ze su aj take.. ja som priatelovi poodpustala vsetko mozne, aj to ked mi povedal, ze mu na nasom vztahu nezalezi.. som s nim a chcem ho lebo ho lubim.. uz 100x som sa snazila zachranit nas vztah, ked sa on rozhodol ze ma uz asi velmi nechce pri sebe, ale dnes po 2rokoch som si povedala, idem o neho bojovat ale NAPOSLEDY! Ak neprejavy zaujem, bude to strasne boliet, ale ja uz naozaj nemam sil bojovat o niekoho, kto nevie bojovat o mna. Zobral mi vsetku moju energiu, vieru, vsetko! Naozaj by som chcela takeho chalana ako pises, co mi bude dokazovat lasku, co po mne bude tuzit, pretoze opaku mam uz dost.. Ja som schopna pre lasku urobit vsetko, ak raz milujem, dostane ten chlap co mu na ociach vidim, ale asi to nie je spravne, kedze som takto dopadla.. ale ty si zrejme tiez ta svetla vynimka :) tak vdaka tebe budem verit, ze mozno stretnem takeho niekoho, alebo rovno teba :P drz sa ! aj ja sa budem snazit dostat sa z tej bolesti :(

maro

Teraz mam presen ten pocit ze zeny su mrchy, teda urcite nie vsetky ale 90% mladych su take...poznam vela takych prikladov..neviem cim to je, ci touto dobou alebo cim, ale zrejme asi tym ze su este nevyzrete...chlap im da uplne vsetko co ma, svoje srdce,lasku, urobi pre ne vselico na svete ale nakoniec ho aj tak nechaju lebo si najdu nejaku malickost preco ho nechcu...ale nikto nie je dokonali, a laska je vtedy prava ked lubite toho druheho aj s jeho chybami.... ja ju lubim presne taka aka je a tych chyb ma naozaj vela....ale uz fakt sa nejedme trapit a necham ju tak...sklamany som z toho aka je strasne arogantna a namyslena...vie o tom ze je divna povaha a chorobne ziarliva, chce sa zmenit ale nic preto nespravi, lebo si stale mysli ze ti druhi su ti horsi a zli .... viem ze sa este bude velmi trapit, a dalsie vztahy jej urcite opat nevyjdu, kvoli jej ziarlivosti a nenormalnym poziadavkam...ale clovek nedokaze zmenit toho druheho ked to sam nechce....zmeni sa az ked dostane par kopancov od zivota

rony26

ten citat znie velmi rozumne,ale len ked rozmysla clovek hlavou...ked zacnes mysliet srdcom tak ta prepadnu tie pocity nostalgie...ale aj ja som si uz povedal, ze nemienim chodit ako kopka nestastia a este znechucovat zivot aj ludom,ktori su okolo mna a za nic nemozu...treba sa proste pohnut z miesta, lebo zo spomienok sa zit neda...to mozem robit na dochodku :-)

alzbee

rony26: velmi pekny citat!:)) normalne som si po jeho precitani povedala, ze naozaj sa uz nebudem kvoli byvalemu trapit...ako sa poznam, tak urcite ma este neraz prepadne pocit smutku, ale fakt si kladiem otazku, ze preco by som sa mala trapit kvoli vztahu, ktory on zjavne nemal zaujem zachranit? zivot je prilis kratky nato, aby sme sa trapili kvoli osobe, ktora nam zato nestoji...treba ist dalej!:)

rony26

prispel by som svojim pribehom, ale naco pisat to iste...maro, teraz je na tahu ona, ty uz v podstate nemas co spravit...a presne ako pise alz-bee, poloz si tie iste otazky...chces niekoho kto ti lasku neopatuje, niekoho pri kom sa budes trapit a kazdy den len cakat na zazrak...je pekne, ze sa snazis, ze sa nevzdavas a chces ju ziskat spat, no treba porozmyslat kde je ta pomyselna hranica medzi dobijanim jej srdca a vnucovanim sa a ci si ju uz nahodou neprekrocil...

a pre vsetkych jeden citat, ktoreho sa uz pomaly zacnem aj drzat : "Nestracaj cas kvoli zene/muzovi, co nie je ochotna/y stracat cas kvoli tebe"

alzbee

laskaha: z tvojho pribehu som mala chvilu pocit, ze nechodili sme my s tym istym chlapom? :D presne viem, o com pises...proste som citila, ze ja som bola ta, ktora lubila viac a on bol ten, ktoremu bolo vsetko ovela viac prednejsie, nez ja...a ja som stale verila, ze sa to vrati do starych kolaji, ked budem opat citit, ze ma lubi, ze mu chybam, ze na mna mysli, ze mi aspon napise, ci zavola, ze ako sa mam...taktiez sme aj pauzu mali, pocas ktorej si daval v hlave do poriadku myslienky, ze co ku mne citi a ja som len cakala a cakala, ze ako to bude dalej. A nakoniec sme sa aj dali dokopy, ale bolo to len horsie a horsie:( az sa raz na mna tak strasne vykaslal (boli sme 2mesiace dohodnuti na jednom vylete a on mi den pred ochodom napisal, ze nie je ani na Slovensku-a ani mi nedal vediet, ze vobec ide prec!), ze som si povedala dost! a i napriek tomu, ze v srdci som ho stale mala (mam), som mu povedala, ze ak ma nas "vztah" pokracovat aj nadalej takym stylom, ze vsetko a vsetci mu budu prednejsi nez ja, tak s nim uz nechcem byt..a on sa tomu ani nebranil. Ani raz nepovedal, ze ho to mrzi, ze sa na mna vykaslal, ani raz nepovedal, ze ved on sa posnazi trosku zmenit...a tak sme po 3rokoch uz od seba odluceni. A mne krave blbej stale obcas vyjdu slzy, stale sa obcas zasnim, ze ako nam krasne bolo..ale na druhej strane si uvedomim, ze naco byt s niekym, s kym som tvorila par, ale v skutocnosti sme par vobec neboli? naco byt s niekym, pri kom sa viac trapila, nez bola stastna? ze som vobec necitila, ze by ma lubil? vobec si neviem predstavit, ze raz budem opat niekoho lubit, ze opat raz budem niekomu doverovat a budem s niekym statstna..fakt si to neviem predsatvit. A momentalne ani nechcem...Mam v prdeli celu lasku...

jajno

maro, pozri sa na to z iného uhla....žiarli vačšinou ten čo sám zle robí a tento tvoj príbeh si myslím je presne o tom, našla si dôvod ako od teba odísť ako tá dobrá a ty si ostal ten zlý. Ženy sú mrchy a vedia zahrať okolnosti tak ako to vyhovuje im samým-viem o čom hovorím som žena :). A tým, že sa jej vtieraš jej iba hladkáš ego nič viac. Ak ju tak veľmi chceš tak skús zmeniť taktiku-už sa jej neozývaj, vydrž! Ak sa ozve, máš akú takú nádej, ak nie nechaj ju už tak a nepíš , nekontaktuj tým sa jej len viac sprotivíš..a ta poznamka, že by si sa mal správat ako chlap a ty nevieš prečo, no tak to je to, že ta mala s kým chlapskejším porovnávať, chápeš? A žiarlivost je hrozná vec, takého partnera by som na kilometer obchádzala.

laskaha

Maro, mne sa to s priatelom pos.alo po 2rokoch, dlhsie som citila ze uz to od neho neni to co bolo, ze ja ho lubim viac, nakoniec povedal ze nech sa mesiac nevidime, aby zistil ci mu budem chybat ci ma ma rad, ci ma chce atd... mne to pride nezmyselne, nechcem mesiac cakat ci pride laska, mesiac sa trapit a nakoniec pride po mesiaci a povie ze ma uz nechce.. na to mam cakat??? To nechcem, ale neviem sa s nim ani rozist, strasne ho lubim.. presne viem ako sa ty citis, ked lubis a nemozes svoju lasku mat.. preco je to tak? preco sa srdne nevie napovel odmilovat? Zblaznim sa... uz mi z toho sibe, napr. som sla za nim domov, ze ho prekvapim, aj som mu daco priniesla a on nebol doma, ale to by tak nevadilo, aspon keby mi dal najvo ze sa potesil, ze hned ako sa vrati tak sa uvidime, nie... neprejavil ani stipku radisti... VSETKO mu je prednejsie ako ja.. mozem os.rat taku lasku! On ku mne nic neciti, mala by som to konecne pochopit, ale nechapem... 2 roky!! Boli sme taky stastni, milovali sme sa tak moc, ze by tomu nikto neveril.. bol to sen, krasny sen... taka laska co sme my mali, to bolo tak neuveritelne silne, ako mohli z toho zosat len taketo trosky?? Preco ja este milujem? Akurat sa tym len trapim.. laska je nanic! chcem mat srdce z kamena!!! Mam pocit ze umieram! Kasli na nu, ked ona kasle na teba.. a ja sa kymaslem na toho mojho, ktory nevie co chce.. nechce sa so mnou rozist, ale ani ma nechce mat... Tvrdi ze som ta najlepsia ako kedy stretol, ale nevazi si to.. vykaslime sa na to SPOLU!

maro

Jaja,

ako sme sa rozisli su uz 2 mesiace, za cely cas sa ma nesnazila vobec kontaktovat...ja som jej pisal dlhe emaily, kde som jej napisal ako ju lubim, ze sa cchem zmenit vo svojej povahe a tak..ale nic nezabralo....odpisal mi len ze mozme chce byt kamaratka so mnou, ale ake je to kamaratsvo ked sa mi ani raz sama neozve...

jaja:)

Kebyze mi priatel nenapise a ani sa neozve prve dni by ma to trapilo ze preco sa o mna nezaujima ze ci mu uz na mne nezalezi a potom by sa to zacalo premienat na nenavist voci nemu taz to ze sa jej nebudes ozyvat dlhsi cas zmen tak na den 2 dni 3 ale dlhsie nie