Ako ju mam ziskat naspat?

Príspevok v téme: Ako ju mam ziskat naspat?
maro

ahojte,
Chodil som s babou rok aj 2 mesiace, boli sme spolu velmi stastni a velmi do seba zalubeni....skripalo to vsak obcas ked sme sa hadali kvoli somarinam, ona je totiz velmi ziarliva, da sa povedat ze az chorobne a vacsinou vznikali kvoli tomu zbytocne hadky....posledne tyzdne nasho vztahu som bol ja dost podrazdeny kvoli praci a kvoli inym problemom ktore som asi dost prenasal do vztahu, priznam sa ze dost som podrazdene reagova najma ked opat zbytocne ziarlila, raz som dokonca tak vybuchol ze som jej povedal ze aby sme sa rozisli, ale hned ma to preslo lebo som pochopil ze ju velmi lubim aj napriek tomu ze je ziarliva.... len ze potom sa ona uz zlomila a chcela sa rozist kvoli tomu ze ma dost trapi svojou ziarlivostou a vadilo jej este ze neviem ustupit prvy pri hadkach a ze sa nespravam ako muž ( inak neviem preco) a ze chce byt sama lebo ju taky vztah vycerpava... to som ju este ukecal aby sme sa nerozisli, ostali sme este tyzden spolu ale opat sme sa par krat pohadali a bolo..... ukoncila to, ze som nevyuzil svoju sancu a ostal som u nej totalne odpisany....uz je tomu 2 mesiace, strasne sa trapim, nechce sa som mnou stretnut ani nic....pokial viem tak nema nikoho ineho....co mam robit?

jaja:)

Mna by zlomilo keby mi priatel napisal basen alebo by mi doniesol kvietok tho by som nevedela odmietnut ani keby mi zabil dakoho...ale ja som zas taka nie tvrdohlava ale mäkkohlava :D hh skusjej pisat kazdy den smsky ale vzdy vo versoch napr alebo daco pekne nic na nu nezvaluj len napis aky si bols sprosty ze ste sa koli tomu hadala a take a take vees :D podlizuj sa kus...iked to nen moc na uroven ale ked ju lubis :p

maro

chcem ju nechat tak, nech sa uvedomi co vlastne chce, necchem sa jej ani ozyvat ani nic....kua ale tak ma to trapi, uz si myslim ze sa zblaznim bez nej

darika

www.zdravie.sk

Maro,ak si to takto isto robil aj vo vztahu,tak sa necudujem,ze si ju stratil.Napises temu,dostanes dost rad a odpovedi,a kedze im asi nechapes,tak urobis to iste,ale vlastne inak.Zalozis novu temu,len s inym nazvom.Ak si jej sluboval,ze budu veci inak,ze to mate skusit znovu a popritom si bol rovnaky vo vsetkom,nesnazil si sa nic dokazast,tak chapem

vikikika

nechaj to este odlezat,nejaky cas sa jej vobec neozyvaj,kym si to ona neusporiada v hlave.Ak ta ozaj lubila,urcite sa k tebe vrati,ziarlive zeny su totiz velmi zavisle a trpia. Podla nej,ked trpi ona,tak trp aj ty,preto sa s tebou nechce stretnut.Este vyckaj,ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari.