Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko cigatiet vyfajčíte denne?

Adulka

Fuj, ľudia, ako môžete taký humus dávať do seba? To vám nevadí, že sami sebe ubližujete? A že 3-4 krabičky denne, to je sila, to sa dá za deň stihnúť????

alzbee

Vzdy mi to pripada byt iba trapna vyhovorka od fajciarov, ze som nervozny alebo mam depku, tak si zapalim, aby mi bolo lahsie...ako nefajciarka to neviem pochopit, ze ake ulovnenie moze ta ciga priniest? ja ked mam blbe obdobie, tak si trebars poplacem, aby mi bolo lahsie alebo kricim do vankusa, udriem pastou do steny...a vtedy citim pocit uvolnenia...

chrisie

kedze teraz mam nervy uplne v kybli tak okolo 6 denne, samozrejme, ked som doma tak max 1, bo nechcem aby rodicia vedeli, ale ked som mala uplne najhorsie depky, tak som stiahla skoro celu krabicku za den...
inak v normale tak 1-3 denne

darika

Tak pridam sa aj ja.Ked som mavala obdobie depresii,tak to boli aj 3-4 krabicky denne.To som si len odpalovala jednu od druhej.To je uz ale za mnou a teraz?Niekolko dni vobec a niekedy len 1-2 ku kave s kamaratkou.

fajar

No ja sa priznam, ze bol cas, ked som vyfajcil aj 40-60 denne. Potom som prestal na nejaku dobu uplne. Teraz tak 1-5 denne.

cigoška

priznavam ja bohužiaľ 25 denne....niekedy mi je až zle z nich a boli ma hlava jak sviňa ale neviem si pomôcť:(( ...chcela by som prestať!!! inak čítala som že na tlmenie chuti je vraj dobre žuť koreň z PUšvorca...

milacik888

20? fuu to je dost teda. ked sa nad tym tak zamyslim tak ja som kedysi bola taka ista ze krabicku denne lenze postupom casu som prestavala a mala som pevnu volu a teraz ked si dam prilezitostne jednu kazdy den tak sa mi to zda vela :D

Malbor

Ja 2O a neviem s tym prestat, uz mi to ani nechuti. Ma niekto radu, ako by sa to mohlo podarit? Chcem ale nikotin je silnejsi.Naplaste a veci podobne nezaberaju.