Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko cigatiet vyfajčíte denne?

peter.

darika uz si dokvakala:)??? /tiez si neodpovedala na otazku,napr. 1 za den/
takze si si zakvakala a uz si spokojna:)

darika

Kva kva kva.To by neboli zenske,aby jedna druhu nezacali osocovat.Ja fajcim strasne malo uz dlho.Prilezitostne,ale poznam velmi vela nefajciarov,ktori ale nikdy fajciarov neposudzovali len kvoli cigaretam.Tak to teda dievcata,som rada,ze vas nepoznam.Pretoze clovek,ktory si zapali,moze byt o vela inteligentnejsi ako ten,ktory nikdy cigaretu nedrzal.teraz fajciarov nezastavam.Sama som za zrusenie fajcenia na verejnosti.Ale nabuduce,ked sa zalozi tema-pacia sa mi klobuky,tak urobite zo,mna muzatku,ze?Otazka bola polozena inak,ale konzervativci si musia zase pomudrovat.

malaalam

tina33, ty hovoris o fajciaroch, ako keby boli chori a musime ich chapat a lutovat. Mna napriklad hneva ked som na pol hodku v podniku a uz doma musim prat vsetky veci a umyvat vlasy kvoli tomu smradu! Dakujem pekne a to ani nehovorim ze to musim dychat ked chcem zit spolocenskym zivotom.

tina 33

jajka001: ja tiež nemám rada zafajčené miestnosti a zafajčených ľudí a tiež by som nedovolila aby si u mňa doma niekto zapálil. To mi vadilo aj vtedy keď som sama fajčila. A preto som aj prestala. Nemám ale rada keď niekto prehnane mudruje a "nechápe" ako ten druhý môže fajčiť... a to hlavne taký, ktorý sám stiahol dve krabičky.

Adulka: Prosím ťa daj si odchod. Tie tvoje plytké výplody sú trápne! Nájdi si napr. diskusiu "Aká som ja super!"

jajka001_

ja uz nefajcim par rokov. a som hrozne otravna. vsetci znami fajcia, mne to vadi, potom mam blbe reci a tvarim sa znechutene. nechodim do krcmy lebo tam vsetci fajcia. takze som nespolocenska...mojich spolubyvajucich hrozne obmedzujem lebo nemozu fajcit v celom byte len vo vyhradenych miestnostiach.

alzbee

barbinka: ten moj prispevok som myslela na margo tych, ktori sa strasne radi vyhovaraju, ze musia si zapalit, lebo su nervozni...ale viem,ze su aj taki obcasni fajciari:)) napr. ze zapalia si iba raz za tyzden, ked idu na pivo, lebo vraj pivo a ciga k sebe patria:) a s tym kricanim do vankusa a buchanim do steny to neprehanam :D to mozno raz za pol roka dojde na mna uz taka zufalost, ci amok, ze si zavrestim z celeho hrdla...

tina 33

A ešte niečo pre Adulku a pod. Pravdepodobne ste si to tu poplietli. Toto nie je téma " moralizujme nad smrdľavými fajčiarmi". Taký ako vy nikdy nepochopia závislosť na tejto droge. Je síce pravda, že tuhý fajčiar chrchle, smrdí a je skrátka otrokom cigarety, ale to neznamená, že je to nejaký humusák! Viete o tom prd a preto sa realizujte radšej niekde inde a neurážajte tu.

tina 33

Takže ja som už rok a pol abstinent. Fajčila som cca15 rokov a približne 25 denne.Niekedy aj viac! Som rada, že som prestala, ale občas na mňa príde chuť.. Na rozdiel od mnohých "vyliečených fajčiarov" viem pochopiť závislosť na fajčení a fajčiarov neodsudzujem, ale dúfam, že ja sa k tomuto zlozvyku už nevrátim.

barbinka

veronika zatože niekto s tebou nezdieľa ten istý názor, nemusíš ho hneď urážať.

Pre všetkých: mne nevadí, že baba, alebo chalan fajčí, vadí mi, keď sa vulgárne vyjadrujú. O takých ľudí by som ani nezakopla, to je pre mňa odpudzujúce a tiež sedlácke.