Len pre zaujimavost,kolko cigariet vyfajcite denne?
kolko cigatiet vyfajčíte denne?
a este nikoho nezaujima ci je to v mode alebo nie,ci je to pekne alebo nie jednoducho ked niekto fajci tak fajci,pocas tehotenstva a dojcenia som nefacila ale potom som zacala,prvym dovodom bolo ze som neustale priberala,vkuse jedla ked som nefajcila..a este nieco,chlapi mozu fajcit v pohode,sexovat s hocikym,obleceny ako chce,napity na mol a to je super ...ale ked sa to stane babe boze moj trasme sa...lebo baba musi byt vzdy krasna s dokonalou pletou,postavou a hlavne velkymi prsami...vaaauuu tak to je vasa predstava
ja sa stretavam s dost uspesnymi muzmi, da sa povedat ze aj ja som jeden z nich a vsetci preferujeme nefajciarky...je to rovnake ako zena s flasou piva, moze to byt chutne v cerstvej zamilovanosti, ale neskor to odpudzuje
prave som dofajcila 8 cigaretu.
veronika, asi to napisala preto, lebo je to na zene skarede, uz davno nie su tie casy, ked herecky zo 60. rokov, sexi drzali tenke cigarety a boli pri tom okuzlujuce...vacsine muzom sa zeny s cigaretami zdaju odoprne a ten dych,prefajceny hlas a neskor sa to odrazi aj na pokozke...taku by som nechcel
alzbee: ja si zapálim len keď mám chuť a nie keď mám zlú náladu. Kľudne nefajčím aj dva týždne a potom si jednu zapálim atď. Btw mne príde choré kričať do vankúša a búchať päsťou do steny.
A baba s cigaretou, to už je naozaj NÁDHERA :-/
alzbee, ja som to brala presne tak isto, ved som zacala fajcit len toto leto, bohuzial a to som uz bola zrela na psychiatriu... nuz, ale kym neskusis nevies, ale lepsie je ked ani nemas dovod skusat a nikdy nezistis, tak ti poviem...