Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko cigatiet vyfajčíte denne?

Veronika1603

a este nikoho nezaujima ci je to v mode alebo nie,ci je to pekne alebo nie jednoducho ked niekto fajci tak fajci,pocas tehotenstva a dojcenia som nefacila ale potom som zacala,prvym dovodom bolo ze som neustale priberala,vkuse jedla ked som nefajcila..a este nieco,chlapi mozu fajcit v pohode,sexovat s hocikym,obleceny ako chce,napity na mol a to je super ...ale ked sa to stane babe boze moj trasme sa...lebo baba musi byt vzdy krasna s dokonalou pletou,postavou a hlavne velkymi prsami...vaaauuu tak to je vasa predstava

pietro

ja sa stretavam s dost uspesnymi muzmi, da sa povedat ze aj ja som jeden z nich a vsetci preferujeme nefajciarky...je to rovnake ako zena s flasou piva, moze to byt chutne v cerstvej zamilovanosti, ale neskor to odpudzuje

pietro

veronika, asi to napisala preto, lebo je to na zene skarede, uz davno nie su tie casy, ked herecky zo 60. rokov, sexi drzali tenke cigarety a boli pri tom okuzlujuce...vacsine muzom sa zeny s cigaretami zdaju odoprne a ten dych,prefajceny hlas a neskor sa to odrazi aj na pokozke...taku by som nechcel

Veronika1603

my baby sme vraj nechutne ked fajcime-chlapi v pohode...ked sa vyspi baba s chalanom je ku... a chalan velky frajer ze dostal do postele dalsiu...nechapem taketo rozdiely,ja tiez fajcim a co a krabicku denne,som uz taka na cigaretu..

barbinka

alzbee: ja si zapálim len keď mám chuť a nie keď mám zlú náladu. Kľudne nefajčím aj dva týždne a potom si jednu zapálim atď. Btw mne príde choré kričať do vankúša a búchať päsťou do steny.

chrisie

alzbee, ja som to brala presne tak isto, ved som zacala fajcit len toto leto, bohuzial a to som uz bola zrela na psychiatriu... nuz, ale kym neskusis nevies, ale lepsie je ked ani nemas dovod skusat a nikdy nezistis, tak ti poviem...