Prosím všetkých, ktorí si tým osobne prešli, ale aj odborníkov na výživu aby poradili. Odporúčate chirurgické odstránenie alebo nie? Ktoré potraviny alebo výživové doplnky by mohli pomôcť? Ďakujem.
--------------------
"Karcinóm prsníka (zhubný nádor prsníka)" www.zdravie.sk
Nádor v prsníku- aký odporúčate postup???
Zdravím vás všetkých, rakovinové ochorenia sú veľmi vážne, ale so silnou vierou a s optimizmom sa dá vyliečiť všetko. Je dôležité myslieť pozitívne a nestresovať sa, kde stres je väčší nepriateľ než kyslá rakovinová bunka. Veľa zásaditých potravín treba prijímať a smiať sa, tešiť sa zmaličkostí a ďakovať za uzravenie ! Veľmi sa mi osvedčili aj jedny prírodné produkty "zázraky sa dejú",keď sa kamarátkina kamarátka vyliečila, dojalo ma to až slzám, že to funguje. Len treba veriť, a spraviť prvý krok, ja vás nasmerujem :-)
Ešte by som chcel dodať, že veľmi dôležitá je prevencia. Tu sa mi osvedčil jeden čaj a ešte produkt, ktorý tvorí v tele zásadité prostredie, takže kyslé rakovinové budnky nemajú šancu, to by som odporučil po operácii, ako prevenciu proti rakovine.Treba vylúčiť cukor - rakovina miluje cukor!, alkohol, fast food, fajčenie, vyprážané jedlá, chcemikálie. Veľa pohybu, vytamíny, B12,cesnak, škorica a mať sa radi ako aj iných !... Ak by chcel niekto poradiť, rád vám pomôžem. Vaše zdravie je vo vašich rukách.
Zdravím vás všetkých, rakovinové ochorenia sú veľmi vážne, ale so silnou vierou a s optimizmom sa dá vyliečiť všetko. Je dôležité myslieť pozitívne a nestresovať sa, kde stres je väčší nepriateľ než kyslá rakovinová bunka. Veľa zásaditých potravín treba prijímať a smiať sa, tešiť sa zmaličkostí a ďakovať za uzravenie ! Veľmi sa mi osvedčili aj jedny prírodné produkty "zázraky sa dejú",keď sa kamarátkina kamarátka vyliečila, dojalo ma to až slzám, že to funguje. Len treba veriť, a spraviť prvý krok, ja vás nasmerujem :-)
Ďakujem Peťuška, aj ja vám želám zo srdca to isté:)
Ďakujem pauli75 si ma upokojila. Želám ti, aby sa ti to už nikdy nezopakovalo.
Petuška, mne vyberali fibroadenom pred 15 rokmi a odvtedy nemám nič, idem si teda poklopať, takže to je u každého individuálne.
Sestra je už doma, po operácii. jedinymaznacik si ma velmi nepotesila, ze sa to objavi znovu :-( Dufam, ze nie. Ona nastúpila do nemocnice, na druhý deň ju operovali ale pustili ju až dva dni po operácii, vraj neboli ešte výsledky. Držím všetkým palce, ktorí si týmto peklom prešli. Ani si neviete predstaviť, ako sa nám všetkým uľavilo, pretože mesiac sme boli napätí všetci ako struny a v neustálom strese, človek si to až tak neuvedomoval, resp. si naň zvykol, rozdiel bol viditeľný, až keď ten stres opadol. Chcem veriť, že už bude dobre a to isté, želám aj vám všetkým. Človek dokáže naplno pochopiť, čím si ľudia musia prejsť až vtedy, keď to zažije na vlastnej koži.
ahoj severanka123, no v nemocnici som bola 3 dni. jeden den ma prijali a na dalsi operovali a na dalsi - domou. ale bola som potom este raz, a to som uz nebola pod narkozou. len mi to umrtvili a sparala sa mi tam kym to nenasla. bolo to lepsie, aspon pre mna, lebo som nelezala v nemocnici a asi ma to potom aj menej bolelo a nemala som ani modriny.(asi ma v narkoze mlatili =D. A uz ani neviem, ake boli velke asi tak okolo 1 cm. a neviem, kto ti to bude robit ak mas aj ty take problemy. ale mne to robila Blažejová v KE a rezala to okolo dvorca bradavky, či ako sa to vola. a ani mi nevidno jazvu, najprv to vyzeralo strasne ale teraz je to oki. mam aj foto, ale to ti asi nebudem posielat =D asi by ta to odradilo,lebo to je foto po operacii. ale prsia sa mi nezmenili, boli asi 2 mesiace take ako keby strpnute, ale to je u kazdeho asi ine. tak pa
ahojte baby, mne v januari diagnostikovali 2 fibroadenomy a vo februari mi ich aj vybrali, teda to si mysleli len oni. lebo mi z jedneho prnika vybrali a z druheho mi vybrali nieco ine, proste len tkanivo, takze som zase musela ist pod skalpel. vcera som bola u lekara, lebo som si nasla hrcku, a zase to mam. ale vyzera to tak, ze su pod sebou minimalne 2 ak nie viacej. takze mam ist zase po noze. lebo vraj to bude tak lepsie, ale uz ma to nebavi. ma to len jednu dobru stranku. mam zlateho gynekologa a aspon tam budem este castejsie ako doteraz =D musim v tom hladat aj nejake pozitiva predsa.