hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????

Lucinka33

Tazko povedat, ze kedy presne. Je to komplexnou starostlivostou /henna, prirodne sampony, Gestil, atd./. Ale myslim, ze po Gestile Wonder by si mohla prve vysledky vidiet ihned po umyti :)

mirka 23

smile, teraz mysliš po čom? Lebo po hnne, u mňa bolo vidieť zlepšenie hned a pol roka po hennovani sa ma ludia pýtali, že odkial mám take pekne a dlhe vlasy...

biozdravie

smile4
Argan Oil mozete pouzivat aj na zabaly,do farieb lepsie chytia,rozne ine ucely .Obnoví lesk vlasov, pokožku vo vlasoch a pomáha prevenciou suchym koncom.Lebo oshuje prirodzeny Vitamim E

Lucinka33

Najlacnejsie sa da kokosovy olej kupit asi tu: www.melibara.sk Ale pozeram, ze momentalne, ho nemaju na sklade. Neviem ci ho najdete v kamennych obchodoch /asi len v BA/, mne sa to zatial nepodarilo. Mozno v nejakych bio obchodoch budu mat.

smile4

mirka 23
tak viem kde je to v Tescu...tak vedla fornetov ze?
a nevies ci niekde v meste nepredavaju ten kokosovy olej?

kaciatko7

inac, tiez si robim zabal z olivoveho oleja, toho je tu dostatok, co uz o kvalitnej kozmetike tvrdit nemozem...takze davam zabaly, ol. olej panensky plus zltky, trochu citronikovej stavy...celkom zabera, no chcem vyskusat kokosovy olej...kde ho kupujete? tu nemaju nic prirodne, tak zas mi len net zostava :(