Poradte co mam pouzivat aby som nemala krepovite vlasy.Vyzera to velmi zle a ja neviem co s tym.Pouzivam rozne pripravky uz vyse roka a stale nic.
Dakujem.
hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????
ja som si zacala na vlasy davat zabal z roznych olejov, vratane ricinoveho. a pouzivam Syoss- oil nutritive (ci ako sa to pise) a moje vlasy su krasne jemne a ziadna krepovitost nie je!
mam vlasy kucerave, s melirom , suche a namahane obcas zehlickou, ta kura z olejov im velmi dobre spravi :))
poradte nieco proti krepovitosti vlasov...ale nech je to naozaj ucinne.
cau ja mam strasne vlasy este znicene po stahovani ciernej na blond :) ale velmi mi pomohla joico kura na vlasy alebo potom alterna ( predejne v salonoch) pouzivaju ich madonna, mariah carey takze uz to dokazuje ze su naj :P
mne pomohol rybizovy balzam od Baley ale tiez sa chystam na ten Gestil,citala som nan dobre recenzie :)
a neskusal niekto z vas fructis sprej taky dvojfarebny? su 3 druhy.
Tu je mapka, kde maju Gestil www.probeauty.sk a tiez som to videla na mimibazare -odkaz odstránený- a 500 ml -odkaz odstránený- ale z netu to vyjde kusok drahsie a este plus postovne.
a kde sa da zohnat ta maska GESTIL WONDER, len na ceskych strankach mi ju vyhodilo?