hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????

kaciatko7

mirka, zihlava je velmi dobra, ale bohuzial blond vlasy casom trochu stmavuje. ale na rast vlasov je perfektna, avsak je dobre ju okrem oplachovania aj popijat.

mirka 23

No tak v starom Tescu ako vojdeš dnu tak v strede je taky stanok s dekorativnou kozmetikou a tam to maju :-) Ta poviem, že si z PO :D

Lucinka33

Mirka je z PO, ona ti to iste upresni :) Ale viem, ze ju predavaju v takych stankoch s dekorativnou kozmetikou Golden Rose. Tam si pytaj Gestil - Wonder.

smile4

Lucinka33
pozrela som sa na tu masku Gestil - Wonder co si pisala aj kde by sa dala zohnat. Ja som z PO a je tam uvedene ze v Presove sa predava v OD Tesco len neviem kde v Tescu tak ak je niekto z PO a vedel by mi povedat budem rada.

mirka 23

baby, my s hennou okupujeme všetky temy o vlasoch.. :D
pripajam sa, gestil wonder je super maska da sa dobre kupiť aj cez net. V obchodikoch predavaju 300ml balenie za 7 eur.

Lucinka33

Inak, k tym olejom - mne velmi nepomohli, mam aj kokosovy. Ale mam z nich pocit, ze mi len zamastili vlasy a krepovite ostali ako boli. Aspon na moje vlasy to nefunguje.

Lucinka33

Smile4, ja mam podobne vlasy ako ty. Teda, uz mozem povedat, ze som mala :) Teraz je to o dost lepsie, aj ked uplne krepovitost asi nezmizne. Tiez pouzivam hennu. Dodava super lesk tym krepakom a vyzivuje :) Ale to, co mi najviac pomohlo proti krepovitosti je maska na vlasy od Gestil - Wonder. www.vlasy-kosmetika.cz Najlepsie je dat ju na spodnu polovicu vlasov a oplachnut len vlaznou az studenou vodou. Predavaju ju v tychto mestach www.probeauty.sk ale videla som, ze ju predava aj jedna pani na Mimibazare.
A este jedna vec - tato maska neobsahuje silikony, co je dalsie plus :)