Poradte co mam pouzivat aby som nemala krepovite vlasy.Vyzera to velmi zle a ja neviem co s tym.Pouzivam rozne pripravky uz vyse roka a stale nic.
Dakujem.
hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????
lamela, GSE je výťažok z grepovych semien. Ma viacero liečivých učinkov, ked to zriediš s vodov a piješ, tak je to hlavne na streptokoky a ine veci a s kokosakom to je velmi dobre na pokožku, ma to myslim antibakterialne učionky a ked je nejaky kožny problem, (ekzem, akne a ine veci) tak to je pecka.
Môže sa využiť aj ako balzam na pery. Dokonca aj na varenie, je súčasťou niektorých diét.
GSE? ja ho na tvar pouzivam cisty. Co je to za prisadu?
baby a ako to robite s tym kokosakom? pouzivam ho na telo, ale na vlasy som neskusala. Davate si ho na mokre, umyte vlasy, ci suche? ako dlho si ho nechavate?
Baja, ja som v PO našla aj v bioobchode. Ale pýtaj si taký čo vonia, ten je kvalitnejši, ale je aj drahši. Tak ale aj tie klasicke nie su zle.
A inak som nad tebou rozmyšlala :-) že ked sa bojiš tej farebnej henny, tak si si len mohla primiešať trocha farebnej do toho zabalu čo maš. Potom by ti ta farba nechytala tak silno.
Ešte jedna rada, ak chceš niečo prírodné, skús kokosový olej.