hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????

mirka 23

lamela, GSE je výťažok z grepovych semien. Ma viacero liečivých učinkov, ked to zriediš s vodov a piješ, tak je to hlavne na streptokoky a ine veci a s kokosakom to je velmi dobre na pokožku, ma to myslim antibakterialne učionky a ked je nejaky kožny problem, (ekzem, akne a ine veci) tak to je pecka.

mirka 23

Baja, taky obyčajny kokosak stoji 6 eur a taky lepši asi okolo 10.
Lamela, ja si ho davam na vlhke vlasy a necham posobiť dlhšie, aspoň hodinu a potom umyvam vlasy. je super na telo a na tvar si ho davam s kvapkou GSE a aj na nechty je velmi dobry.

lamela

baby a ako to robite s tym kokosakom? pouzivam ho na telo, ale na vlasy som neskusala. Davate si ho na mokre, umyte vlasy, ci suche? ako dlho si ho nechavate?

Baja22

A za kolko je asi ten kokosak? ked počujem také chvály,tak prečo nevyskušať:-)

Však yvett mi ešte neodpísala na e-mail...
Tak musím počkať, a aj som tu také čosi čítala že ked sa primieša do zábalu tak chytí menej, a určite to vyskušam, ale aj tak dakujem že si si na mna spomenula:-)

mirka 23

Baja, ja som v PO našla aj v bioobchode. Ale pýtaj si taký čo vonia, ten je kvalitnejši, ale je aj drahši. Tak ale aj tie klasicke nie su zle.
A inak som nad tebou rozmyšlala :-) že ked sa bojiš tej farebnej henny, tak si si len mohla primiešať trocha farebnej do toho zabalu čo maš. Potom by ti ta farba nechytala tak silno.

mirka 23

Merenwen, kokosak tu už mame všetky davno vyskušaný. Je to fakt super vec. Ale ak maš krepovite vlasy, tak si skušala masku Gestil Wonder?