hrozne KREPOVITE vlasy. Ako ste sa tej krepovitosti zbavili?????

dionee

homeodentka a naturland okolo stovky.Homeodentka strasne dobre chuti. Ta sumudu cez net za nejakych 4 eur.Chuti klincekovo. Aj ganozhi cez net. Stoji cez 6 eur a je to moj favorit, ma 150 g a staci veeelmi malinko z nej.

Lucinka33

LILIII, v lekarnach a drogeriach Gestil nemaju. Aspon o tom neviem. Da sa zohnat len na tychto miestach: www.probeauty.sk alebo u jednej pani cez mimibazar. Ale tam musis zas platit postovne.

mirka 23

Zubnu pastu mam od Weldey, najvic sa mi osvedčila modra, ale aj orandžova nebola zla, ale tie pasty maju taku inu chuť, na ktoru si treba zvyknuť, ale čistia velmi dobre, raz za týždeň si prejdem zuby s Opalesece. Tam ide hlavne o to, aby nebola s fluórom. Mala som aj Laveru, ale ta nebola ažtak dobra.
No a ako tel. mlieko použivam kokosovy olej a potom som mala ešte jednu značku, čo si objednavam od kozmetičky.

Baja22

mirka, ak sa smiem spýtať tak aké používaš telové mliečko a zubnu pastu? tiež všetko prírodné? lebo tel.mlieko a tu zub. pastu mám všetko chemické a tiež by som chcela čo najviac prírodného:-)

Baja22

No však som sa dívala že v akých obchodoch na slovensku sa predáva a v žiline nieje, ale v Martine áno:-) tak ked tam pojdem najbližšie tak skusim ho pozrieť...
No mám, mám staršiu :D No niečo má v kupelni a niečo v izbe na poličke :D