Pýtam sa...:)
Myslite ze moze fungovat vztah 18 rocna a 27 rocny???
Nezalezi tak ani na rozdiele vekom /zvacsa/, ale aky vek, alebo ako vyspely je kazdy z partnerov.
Predsa je rozdiel napr. partneri 30 a 40 rocny, ako 17 a 27 rocny. A pritom medzi obomi je 10 rokov rozdielu.
Manželova sesternica má o 10 rokov staršieho muža,funguje to už skoro 20 rokov,maju dve deti.Moja svokra ked sa vydala mala 18,o sedem rokov má staršieho muža,stále su spolu,na buduci rok by mali mať 50-i rok svadby.Takže na veku nezáleží až tak moc.Ja mám s mužom len tri roky rozdielu,on je starší,niekedy mi pripadá ako veľké detsko./O rok bude mať 50.svokra už bola tehotna ked sa vydala/
Neboj sa toho vzťahu. Ja som už 20 rokov vydatá. Môj manžel má o 9 viac, máme spolu 3 deti a funguje to po všetkých stránkach. Vždy som si viac rozumela so staršími mužmi ako s rovesníkmi. Dôležité je, aby ste si Vy dvaja rozumeli.
ja som fungovala par mesiacov s chlapikom co ma 30.ja mam 19.ale choval sa na 16.. co znie dost vtipne ale je to tak.takze na veku absolutne nezalezi.skor na psychickej vyspelosti a ci si sadnete. tak ci onak.. drzim prsty
Lucinka:
smiesna otazka............samozrejme ze to moze fungovat, preco by nemalo? vek nie je dolezity, ci si rozumiete je dolezite................ja mam 29 rokov a moj partner je o 12 starsi odo mna, mam 3 mesacneho syna................takze samozrejme ze moze fungovat aj vas vztah. Vela stastia.
este popremyslam nad tym vsetkym...
Ahoj LUcinka som si vsimla tvoju temu tak reagujem , lebo ja ked som mala 17rokov tak som mala 27rocneho priatela a bolo to super aj ked nakoniec namm to nevyslo po dvoch rokoch , a teraz mam 24, mam uz 3roky priatela ktory je o 11rokov starsi a mame uz aj 16mes syna a je to super .TAKZE NA VEK VOBEC NEPOZERAJ KED SA CITITE STASTNE A ROZUMIETE SI!!!
no nepoznam tvojich rodičov neviem ako budu reagovat...ale ked chce aby si to povedala asi ma s tebou plany do buducna inak by to nenavrhol...
ved to povedz, co sa bojis, ved mas uz 18
ale to on nalieha aby som to doma povedala...lebo nechce do mna nieco vkladat ze budeme spolu a potom po pol roku sa rozijdeme preto lebo mi to nasi zatrhnu...