Pýtam sa...:)
Myslite ze moze fungovat vztah 18 rocna a 27 rocny???
kariol a Adam sa preberte!!!
Akrt! to co tu pises, ze 26 rocny chalan sa nauci väcsej chuti do zivota a elanu..., ved 26 chalan je mladucky chlapec!! ty si fakt riadne vymeteny, az to boli:(
karioll2:
viem si predstavit, ze 26 rocny by sa naucil asi jednemu. Mozno vacsej chuti do zivota a urcitemu elanu mladeho cloveka. Pretoze mlady clovek este nenarazil tak na realitu bezneho zivota, tak moze chytit tak ruzove kvapky do oci :)
----------
-------------
----------------
Inak je zaujimave, ako si niektori ludia hovoria, ze vekovy rozdiel nic neznamena. Typicky to vidno napr. na 90 rocnych milionaroch a miliardaroch, ktori si zoberu o 50-60 rokov mladsie. Je jasne, ze tie zeny si ich beru z cistej lasky a na veku nezalezi. Dolezite su predsa len tie slabe srdiecka starcov :)
karioll si hlupa/y..nerozumieš tomu...ak by si si to prezil/a potom by si sa k tomu mohla/hol vyjadrovat!!!!!!!!!!!
mirabella
prezrad,co sa 26 rocny nauci od 16 rocnej?
za predpokladu,ze nie je sklerotik
no ono dost zalezi od povahy cloveka, to ze ma vyse 30 alebo tak neznamena ze je aj vyspely, moze mat aj vyse 50 a stale bude ako dieta v niektorych situaciach, pravda moze vam to vyst,ak si rozumiete,ja osobne si ale neviem predstavit ze by mal moj partner ovela viac ako ja,mam 19 a nikdy ma nepritahovali starsi,vela bolo pre mna uz aj ked boli o 3 roky starsi,proste kazdy sme ini...ale moze vam to vyjst,ked si rozumiete,nieje to az take nezvycajne
ahoj, ja som mala 16 a on 26 ked sme sa zoznamili..sme spolu uz 3,5 roka a stale to funguje. je to velke dobrodruztvo takyto vztah, kde je väcsi vekovy rozdiel...ja sa ucim od neho, on odo mna.myslim, ze je lepsie mat po boku strasieho a vyzretejsieho muza, ktory uz vie co od zivota chce..prajem ti vela stastia..:-))
iste ze vzdy zalezi na nich,ale o com sa bude asi tak 27 rocny bavit?
a prečo nie?? ved to je normálne, záleží na oboch a nie na tom kto si čo mysli naokolo..
podla mna v tomto veku je to nechutne,aj ked uznavam,ze baba v 18 je uz dost vyspela,ale stale to je decko
preco nie?ak si sadnu a maju aspon niejake spolocne zaujmy tak nevidim problem