Myslite ze moze fungovat vztah 18 rocna a 27 rocny???

kajla

kariol a Adam sa preberte!!!
Akrt! to co tu pises, ze 26 rocny chalan sa nauci väcsej chuti do zivota a elanu..., ved 26 chalan je mladucky chlapec!! ty si fakt riadne vymeteny, az to boli:(

AdamKrt

karioll2:

viem si predstavit, ze 26 rocny by sa naucil asi jednemu. Mozno vacsej chuti do zivota a urcitemu elanu mladeho cloveka. Pretoze mlady clovek este nenarazil tak na realitu bezneho zivota, tak moze chytit tak ruzove kvapky do oci :)
----------
-------------
----------------
Inak je zaujimave, ako si niektori ludia hovoria, ze vekovy rozdiel nic neznamena. Typicky to vidno napr. na 90 rocnych milionaroch a miliardaroch, ktori si zoberu o 50-60 rokov mladsie. Je jasne, ze tie zeny si ich beru z cistej lasky a na veku nezalezi. Dolezite su predsa len tie slabe srdiecka starcov :)

mirabella22

karioll si hlupa/y..nerozumieš tomu...ak by si si to prezil/a potom by si sa k tomu mohla/hol vyjadrovat!!!!!!!!!!!

Airiana

no ono dost zalezi od povahy cloveka, to ze ma vyse 30 alebo tak neznamena ze je aj vyspely, moze mat aj vyse 50 a stale bude ako dieta v niektorych situaciach, pravda moze vam to vyst,ak si rozumiete,ja osobne si ale neviem predstavit ze by mal moj partner ovela viac ako ja,mam 19 a nikdy ma nepritahovali starsi,vela bolo pre mna uz aj ked boli o 3 roky starsi,proste kazdy sme ini...ale moze vam to vyjst,ked si rozumiete,nieje to az take nezvycajne

mirabella22

ahoj, ja som mala 16 a on 26 ked sme sa zoznamili..sme spolu uz 3,5 roka a stale to funguje. je to velke dobrodruztvo takyto vztah, kde je väcsi vekovy rozdiel...ja sa ucim od neho, on odo mna.myslim, ze je lepsie mat po boku strasieho a vyzretejsieho muza, ktory uz vie co od zivota chce..prajem ti vela stastia..:-))