Myslite ze moze fungovat vztah 18 rocna a 27 rocny???

blondik

lucy urcite nie moja kamoska ma s tej istej dediny manzela ako ja a je od nej o 12 rokou starsi a tiez su spolu uz 16 rokou. takze nas je viac v klube

blondik

baby poznate rakusana Lugnera, ten po rozvode pred dvoma rokmi stale strieda mlade dievcata.On ma velke obchodne centrum vo Viedni,ma skoro 80. co myslite ze na nho beru ze je pekny?alebo svalnac? houby v tom su len prachy.neverim ze by normalne 20-30 rocne dievca sa mohlo do dedka zamilovat,to su proste chamtive baby.

lucy2201

no ja som s nim od 14...2 roky sme manželia a babo ešte nemame :(...a adam trepol ževraj nas je takych malo...no prosim

kajla

Adamkrt, este by ma velmi zaujimalo, ktory 90.rocny dedo-miliardar zo slovenska si zobral o 50-60rokov mladsiu zenu??? prosim, bud konkretny.
dakujem

lucy2201

a k teme...jasne že može fungovat ale aj nemusi...ja sama som prikladom toho že to vist može.on bol už dospely muž a ja som bola ešte pod zakonom-nemyslim tym že sme spolu spali už ked som mala 14!!!!! ked som ho spoznala a dnes sme manželia a lubime sa...

lucy2201

ved si na nete adam čo mi neodpovieš na otazku v teme "robi vam to chlap cez vaše dni ustami"...neviem si tam totiž niečo vysvetlit ...