Načapala som svojho chlapa v damskych nohavickach...

Muz

Nic take važne to neni..aj ja nosim nohavičky aj tanga..a mojej priatelke to nevadi..ked ideme do obchodu tak si kupime obydvaja :) mne sa to pači a jej tiez :)

dodo7777

Ahojte som muz a aj ja rad nosievam damske spodne pradlo hlavne nohavicky a samodrziace pancusky paci sa mi to a hotovo

ad-ka

Moj muz nosi uz dva roky len damske nohavičky ci su to cipkovane alebo tangá a vôbec mi to nevadí práve naopak ja som ho na to nehovorila . Aspoň viem ze sa nebude pri žiadnej vyzliekať! Som šťastná ze mám takého muža!

Ble

Moja jeden cas raz od casu nosila moje trenky po dome.(ja som ich nenosil)zevraj jej boli pohodlne a jej pradlo bolo na prabi.boze pomoc co mam robit??

Keby sme mali rovnaku nohu aj lonozny si zdielame a co ma byt?

Hned ztoho robit taketo zavery???

ABC 122

No aj ja rád nosím dámsku bielizeň,nohavičky,podprsenky aj silónky a predstavujem si ,že to nosila predo mňou Ivetka moja tajná láska

raketak

ja ties nosim iba nohavicky su velmi pekne a prijemne a nosim aj ine ako silonky sukne saty blusky podprsenku su to vsetko krasne prijemne veci netreba sa hanbit kaslat na hlupich ludi a NIESOM BUZERANT SOM NA ZENY

rebellin

Chlap v trenkach vyzera dosť blbo a v slipoch uplne nechutne.Na trhu je velky vyber panskych boxeriek,aj vo vysokej kvalite,na tú sa netreba vyhovarat.V zenskej bielizni mi chlap pride ako buzik.

gatkoš

Nie nie je uchylak.Niektorí muži sa cítia v dámskych nohavickach prijemnejsie.Pretože. sú luxusnejšie a jemnejsie ako panske slipy ci boxerky.Ja napriklad nosim damske nohavičky uz asi desat rokov a to lebo moja pokozka v rozkroku je velmi citliva a vzdy ked si obleciem pansku bielizen sa vyhadzem.Takze musim nosit len nohavičky.Za to dlhe obdobie som sa stal odbornikom na damske nohavicky a vyhladavam stale luxusnejsie a luxusnejsie a myslim si ze niesom uchylak .