boze pomoc... moj snubenec mal na sebe moje nohavicky...je uchylak? snazil sa mi vysvetlit ze v noci omylom zobral moje pradlo ale rano to bola pre mna ako facka sok.. boze co teraz....
Načapala som svojho chlapa v damskych nohavickach...
No mojmu kamosovi jeho mamina kupovala fialove kamašle (ci ako sa tomu hovori:)) s barbinami a je z neho gay :D :D uz ked ho cakala, tak si velmi priala, aby mala dievcatko..no a takto to dopadlo :-P
mirka 23 - v tom je podla mna riadny rozdiel!
to je tak, ako ked das malemu chlapcovi oblecenie po nejakom dievcati. smiesne! ale ked das dievcatu chlapcenske veci, tak je to o inom! dievcatu mozes dat modru vetrovku, ale skus dat chlapcovi ruzovu a to mas to iste!!
thak ked si uz zacne obliekat aj tvoju podprssenku,tak by som radsej skontrolovala, co v tych tvojich nohavickach ma... xD
no neviem ci je to az take normalne... pokial to urobi predomnou v ramci srandy, ok... ale keby som ho pri tom nacapala, asi by mi bolo zvlastne
tak aj mojho manzela z toho treba vynechat. keby bol taky uchylak, tak ho nakopem do guli!!!
on je CHLAP!
Poprosim aj mna vyradte z toho zoznamu " kazdy muz si oblecie rad nohavicky svojej priatelky " !!!!! To co za hovadinu ? Aby som si obliekal jej nohavicky ....
kazdy muz?! nie, nie kazdy. nezovseobecnuj
kazdy muz si oblecie rad nohavicky svojej priatelky ak do nich vojde, tak nestresuj, je to normalne.To take mylickosti ti vadia